Regelmatig hebben wij grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de aanbieding. Ook voor een familie weekend accommodatie. Deze aanbiedingen zullen extra uitgelicht worden op deze pagina, maar zijn ook altijd te vinden in ons complete overzicht. Ook voor een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met zwembad, sauna en wellness. Voor een groepsaccommodatie België, zie hier.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie?

Zoekt u een aanbieding voor een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie?

landal zwemparadijs banner

Groepsaccommodaties zijn grote vakantiehuizen met extra voorzieningen voor groepen. Huur bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 30 of 40 personen met 8, 9, 10, 11 of 12 slaapkamers en 3, 4, 5, 6 of 7 badkamers.  Een groepsaccommodatie is er vooral voor grote groepen. Veel geboekte groepsaccommodaties zijn familie weekend accommodaties in de Ardennen, Nederland, Frankrijk en DuitslandVind hier je groepsaccommodatie 20 tot 30 personen.


Grote vakantiehuizen zijn accommodaties tot 20, 22, 24 personen. Een groot vakantiehuis is vaak eigendom van een particulier en wordt met name voor weekenden verhuurd. Via deze website kunt u bijvoorbeeld een groot vakantiehuis aan zee in Spanje, Italië, Portugal of Frankrijk huren maar er zijn zijn grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur in Nederland, België en Luxemburg.


Familie weekend accommodatie huren

Op zoek naar een accommodatie voor een familieweekend?  Een familie weekend accommodatie kan een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie zijn. Een familieweekend accommodatie moet aan een aantal specifieke kenmerken voldoen.

Villaforyou wellness banner

Zo moet een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie voor een familieweekend praktisch en sfeervol zijn en zijn de faciliteiten van de familie weekend accommodatie van groot belang. Zo maakt een open haard in een vakantiehuis, zo een accommodatie veel aantrekkelijker voor een familieweekend. Dat geldt ook voor een sfeerkachel of houtkachel.

Een familie weekend accommodatie voor 20, 22 of 24 personen moet minimaal 8, 9 of 10 slaapkamers en 4 of 5 badkamers hebben alsmede 3 of 4 toiletten.  Er moet minimaal 1 slaapkamer op de begane grond zijn met aangrenzende badkamer en toilet.

Vakantiehuizen met 10 slaapkamers


Minstens zo belangrijk is dat het familieweekend vakantiehuis sfeervol is, er eetgelegenheid is voor de familie en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. Indien u een familie weekend accommodatie in de Ardennen of elders in België of Nederland zoekt en advies nodig hebt over de beschikbare aanbiedingen, zijn wij u graag van dienst.

Grote villa met buitenzwembad

Groot vakantiehuis met zwembad?

Op zoek naar een groot vakantiehuis met zwembad?  Op deze website vindt u honderden grote vakantiehuizen die de beschikking hebben over een privé zwembad. Huur bijvoorbeeld een groot vakantiehuis met zwembad in Italië, Spanje, Kroatië of Frankrijk. U vindt hier altijd de laatste aanbiedingen, ook indien u een luxe vakantievilla voor 20, 22, 24 of 26 personen met privé zwembad en sauna zoekt.

>


landal zwemparadijs banner