Vind hier je familiehuis.

Familiehuis huren? Als je er met de hele familie tussen uit wilt en op zoek bent naar een uniek familie vakantiehuis. Op deze website vind je de mooiste grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vakantievilla’s en familiehuizen. Of je nu op zoek bent naar een familie groepshuis met zwembad, sauna of jacuzzi, de mooiste vakantiehuizen voor een familie uitje vind je hier.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Familiehuis met zwembad Ardennen huren

Ook voor een familiehuis Ardennen met overdekt zwembad, biljartzaal en speelgelegenheid voor de kinderen. Een familieweekend of ander uitje moet gezellig zijn. Daarom vind je hier uitsluitend sfeervolle familie vakantiehuizen Ardennen op de mooiste locaties. Je kunt bij ons ook een groot vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad huren.


landal zwemparadijs banner

Familiehuis in België huren?

Indien je een groot en gezellig vakantiehuis in België zoekt, heb je via deze site keuze genoeg. Van grote vakantiehuizen met 4 tot 20 slaapkamers tot vakantiebungalows op vakantieparken met indoorspeeltuin en zwemparadijs. Boek een familie accommodatie aan de Belgische Kust, Luik, Ardennen of Vlaanderen. Altijd tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook voor een luxe familie villa België. Tip, kijk naar het aanbod last minute familie vakantiehuizen België. Met voordeel tot wel 40 %.


vakantiehuis grote groep buiten op het terras

Op zoek naar een familie groepshuis Nederland?

Familieweekend of familiedag in Nederland vieren en op zoek naar een familieweekend accommodatie Nederland op basis van zelfvoorziening? Met meer dan 1200 familiehuizen in Nederland voor groepen van 8 tot 90 personen, is er altijd wel een familie vakantiewoning die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Ook voor een familiehuis aan de kust in Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, Zuid-Holland of elders in Nederland. Vanzelfsprekend zijn deze grote vakantiehuizen in Nederland kindvriendelijk en van de beste faciliteiten voorzien. Zie de vele aanbiedingen.


Villaforyou wellness banner

Familiehuis met zwembad huren.

Of u nu een familieweekend in Nederland, België, Luxemburg of Frankrijk wilt huren, we hebben in de hele Beneluxe grote privé vakantiehuizen met zwembad te huur. Hierbij heeft u de keuze uit een familie accommodatie met buiten zwembad of binnen zwembad. Bij ieder vakantiehuis met zwembad staat vermeld in welke periode het bad geopend is. U vindt per vakantiehuis ook belangrijke informatie over de verhuurvoorwaarden, kosten gebruik zwembad en andere relevante zaken. Zo staat er per groot vakantiehuis vermeld hoeveel slaapkamers er zijn. U kunt bij ons ook grote vakantiehuizen met 6, 7 of 8 slaapkamers in België of Nederland huren. Vind hier een groot vakantiehuis met 6 slaapkamers.


Familiehuizen met kindermeubilair.

Een familieweekend met baby, peuter of kleuters vieren? Bijna alle familiebungalows en grote vakantiehuizen op deze website hebben standaard babybedjes, een box en andere kindermeubilair. Indien u een mooi familiehuis hebt gezien voor een familieweekend met kinderen en er is een tekort aan specifiek kindermeubilair, kunt u deze na de reservering bijna altijd bij laten plaatsen. Dat geldt ook voor een kinderbedje.

vakantiehuis 20 personen gezellig buiten

Familiebungalow op familie bungalowpark huren.

Soms kan een familiebungalow op een gezinsvriendelijk bungalowpark aantrekkelijker zijn dan een particulier vakantiehuis. Dat komt door de voorzieningen welke zo een bungalowpark heeft. Meestal is de toegang van het overdekt zwembad en de binnenspeeltuin gratis voor de gasten van de familiebungalows. Dat maakt het huren van een zo een familie vakantiebungalow extra aantrekkelijk. Via deze site kan je ook een familievilla op een luxe villapark huren. Ook een familievilla voor 2 of 3 families.


Villa met jacuzzi huren als familie vakantiehuis.

Als je een luxe vakantie met je familie of vrienden wilt boeken, is het huren van een villa met jacuzzi een goed idee. Een villa met jacuzzi is feitelijk gezien een luxe wellness vakantiewoning. Vaak heeft zo een vakantievilla naast een jacuzzi in de tuin ook een sauna of hottub. Je kunt hier een villa met jacuzzi huren.


landal zwemparadijs banner