Familieweekend en op zoek naar een groot vakantiehuis?

Op zoek naar een familieweekend accommodatie? Op de website familieweekend accommodatie vind je de mooiste vakantiehuizen voor je familieweekend. Je kunt er ook een groepshuis huren.

Hier vindt u de mooiste familieweekend accommodaties van héél Europa.

Familieweekend, echt bij elkaar zijn.

Een familieweekend is dé manier om als familie fijn bij elkaar te zijn. Het slagen van zo een familieweekend is met name afhankelijk van de familieweekend accommodatie, bijvoorbeeld een luxe familie vakantiehuis of groepsverblijf met zwembad voor 20, 22, 24 of 30 personen. Boek hier een groot vakantiehuis voor als familieweekend Noord-Brabant, Gelderland of elders in Nederland.

grote familie samen buiten

Familieweekend in België

Op deze website hebben wij de mooiste familieweekend vakantiehuizen, groepshuizen en bungalows voor u geselecteerd. Ook met zwembad. U kunt ook een vakantiehuis met binnenzwembad bij ons reserveren. Uiteraard met voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten.  Een aparte speelruimte voor de kinderen en een gezellige huiskamer of andere ruimte om met zijn allen samen te zijn is meestal aanwezig.

Met de hele familie genieten

Een familieweekend is bedoeld om te genieten van elkaar, herinneringen op te halen en bij de open haard elkaar verhalen te vertellen. Of u een familieweekend accommodatie wilt huren in België, Frankrijk, Italië, Griekenland of Duitsland, het grootste aanbod familieweekend accommodaties zoals grote vakantiehuizen met zwembad en grote tuin met optimale privacy vindt u hier. Ook voor een wellness villa kunt u bij ons terecht.

familieweekend met hond

Waar moet u met name op letten bij het boeken en zoeken van een familieweekend accommodatie?

De volgende tips geven u een idee waar u op moet letten bij het zoeken en boeken van een geschikt verblijf.

 • Het is met name afhankelijk van de samenstelling van de groep welk groot vakantiehuis of andere familieweekend accommodatie het meest geschikt voor u is. Met name als er meerdere generaties meedoen met het weekend; grootouders, ouders, kinderen, kleinkinderen, verdient de geschiktheid van een accommodatie uw bijzondere aandacht. Een familieweekend in een watervilla zal dan minder geschikt zijn. Zeker bij een 20 persoons groepsaccommodatie is het waardevol om voldoende tijd te besteden aan het vinden van een geschikte accommodatie.
 • Boek bij voorkeur een familie weekend accommodatie waarbij iedere slaapkamer zoveel mogelijk een eigen badkamer en toilet heeft. Een groot vakantiehuis met jacuzzi is ideaal voor een familieweekend.
 • Als er kinderen meegaan, boek dan een accommodatie die kindvriendelijk is en waarbij ze eigen speelruimte en een tuin met speelmogelijkheden hebben. Uiteraard dient u een familieweekend vakantiehuis met wifi te boeken en is een aparte speelruimte met bijvoorbeeld een tafeltennistafel en biljart ideaal.
 • Boek een accommodatie voor uw familieweekend met goede bedden. Een goede nachtrust is voor een geslaagd familieweekend zéér belangrijk.
 • Als er oudere mensen, bijvoorbeeld grootouders meegaan, is een slaapkamer op de begane grond zeer welkom.

familie foto buiten

 • Indien u tijdens het weekend zelf uw maaltijden gaat bereiden, boek dan een groot vakantiehuis, groepshuis of andere familie accommodatie met een ruime en goed uitgeruste keuken.  Een oven, 6 pits gasfornuis, professionele vaatwasser, enzovoort, zijn allemaal zaken die een familieweekend extra aangenaam maken.
 • Boek uw accommodatie in een omgeving waar voldoende te beleven valt, wandelen is tijdens een dergelijk weekend vaak een favoriete bezigheid een mooie wandelomgeving in de buurt van de accommodatie is een grote “plus”.
 • Als u een familieweekend wilt vieren en u bent met een grote groep, bijvoorbeeld 20, 30, 40 of 45 personen, boek dan uw familieweekend accommodatie bij voorkeur minimaal 6 maanden voor aanvang van de groepsaangelegenheid.  Grote vakantiehuizen en met name die voor grotere groepen zijn populair en worden soms al een jaar voor aanvang van het evenement of feest geboekt
 • Als er baby’s meegaan, vraag dan of deze meetellen voor het aantal personen en vraag tevens om geschikt babymeubilair zoals een box en babybedje.  Er zijn grote vakantiehuizen en familieweekend accommodaties te huur die extra geschikt zijn voor kleine kinderen zoals baby’s en kleuters. Je vindt hier babyvriendelijke vakantiehuizen. Je kunt ook een baby vakantie voor een grote groep huren.
 • Indien u een familieweekend accommodatie heeft gezien welke u geschikt lijkt maar u wacht op “groen licht”van de rest van de familieleden dan kunt u ons vragen of u een optie op de betreffende accommodatie kunt nemen, wij vragen dan aan de huiseigenaar of reisorganisatie of ze de accommodatie 1 a 2 dagen voor u kunnen reserveren. En optie is meestal kosteloos, soms wordt er een vergoeding gevraagd.
 • Tip 11 is misschien wel de belangrijkste.  De Ardennen zijn bij de meeste families favoriet voor het vieren van een familieweekend. U vindt er niet alleen een prachtige natuur en veel mogelijkheden voor activiteiten, u vindt er ook de mooiste en meest luxe familieweekend accommodaties. Ook als u een groot vakantiehuis zoekt voor uw familieweekend met privé zwembad of een luxe groepsverblijf met sauna en gezellige open haard, vindt u in de Ardennen zeker waarnaar u zoekt. Hier vindt u grote vakantiehuizen Ardennen.
  En.. er is zeker een mooi familiehuis te huur.  U kunt bij ons kiezen uit honderden geschikte vakantiehuizen voor grote groepen in de Ardennen en kindvriendelijke accommodaties voor een onvergetelijk weekend. Ook als u een vakantiehuis voor 20 tot 30 personen in de Ardennen zoekt, slaagt u bij ons.

Familieweekend vakantiehuizen in Nederland

met een groep in de sauna

Vakantiehuis met sauna voor je familieweekend boeken.

Je kunt ook denken aan een vakantiehuis met sauna als familieweekend accommodatie. Op de website vakantiehuis met sauna.com vind je de mooiste vakantiehuizen met sauna. Je kunt op deze site ook een groepsaccommodatie met sauna huren.