Groepshuis huren

Groepshuis huren voor groepen.

Wie als groep samen op vakantie wil gaan, kan een groepshuis huren.  Een groepshuis is een groot vakantiehuis welke speciaal bedoeld is voor een vakantie met een groep.  Dat kan bijvoorbeeld een vriendengroep of jongeren groep zijn. Maar een groepshuis kan ook een fijne accommodatie zijn voor een vriendenweekend, vereniging feest of sportweek. Welk groepshuis voor jouw activiteit geschikt is vertellen we hieronder. We verhuren ook groepshuizen voor een familieweekend.

Groepshuizen heb je in alle soorten en maten.  Je kunt bijvoorbeeld een goedkoop groepshuis voor jongeren huren ( bijvoorbeeld een kampeerboerderij  of een luxe groepshuis boeken met een privé zwembad.  Een groepshuis kan ook een groot vakantiehuis of groepsverblijf zijn.

Groepshuis huren als jongeren groep.

Groepshuizen voor jongeren worden vaak gehuurd in het kader van een schoolkamp of verenigingsactiviteit.  Een groepshuis voor een jongeren groep is vaak een kampeerboerderij of goedkope vakantieboerderij met slaapzolder.  Groepen jongeren die zelfstandig een groepshuis of groot vakantiehuis willen huren, krijgen soms nul op het request omdat veel eigenaren van groepshuizen en groepsverblijven deze groepshuizen niet willen verhuren aan groepen jongeren die niet onder toezicht staan van volwassenen.  Het is daarom zaak om als groep jongeren vooraf te informeren bij de reisorganisatie of particuliere verhuurder wat de voorwaarden zijn van huur.

vakantiehuis grote groep buiten op het terras

Groepshuis huren voor vriendengroep

Als je met je vrienden een weekendje weg wilt, kan een groepshuis de perfecte accommodatie zijn. Als je van een actief vriendenweekend houdt, is een groepsvakantiehuis in de Ardennen of Drenthe misschien een goed idee. Houd je van uitgaan dan kan je misschien beter een groot vakantiehuis aan de Belgische Kust of de omgeving van Brussel, Antwerpen of Maastricht boeken. Je kunt bij ons een vrienden groepsverblijf voor 18, 20 of 22 personen boeken maar er zijn ook groepsverblijven met zwembad en sportveld te huur voor grotere groepen.

interhome vakantiehuizen banner

Groepshuis huren in de Ardennen.

Groepshuizen in de Ardennen zijn zéér gewild voor de huur.  Met name groepen jongeren huren graag een groot vakantiehuis of groepshuis in de Ardennen.  In de Ardennen worden voor groepen ook veel outdoor activiteiten georganiseerd.

Als vereniging een vakantiehuis voor een groep huren.

Sport- Gym- Toneel- en Educatieve verenigingen gaan er graag met de leden op uit. Dan is het fijn als je een groepswoning of groepsaccommodatie kunt huren waar je kunt verblijven en overnachten. Wij hebben een aantal grote groepshuizen geselecteerd in België, Frankrijk en Nederland. daar kun je ontspannen samen zijn en gezamenlijk de hobby uitvoeren. Als je als toneelvereniging een uitstapje maakt bijvoorbeeld kan je een groepsverblijf met recreatieruimte of podium huren. Als voetbalclub huur je een groepshuis met sportveld.

Groepshuis Ardennen boeken voor schoolkamp

In de Ardennen zijn goedkope groepshuizen en vakantie boerderijen te huur. Veelal met slaapzalen en op basis van zelfvoorziening. Zelf koken dus.
Dat is één van de redenen waarom het interessant is een schoolkamp in de Ardennen te organiseren. Ook voor een schoolkamp in de Ardennen geldt dat voor overnachting in een groepshuis of groot vakantiehuis er begeleiding moet zijn van volwassenen.