Groepshuis huren

Groepshuis huren voor groepen.

Je kunt hier een groepshuis huren voor 8 tot wel 30 personen.
Voor grote groepen zijn er groepshuizen in Nederland en België te huur voor groepen tot wel 70 personen.

Groepshuis België, Nederland huren met zwembad, sauna, sportveld.

Je kunt ook een groepshuis België of Nederland huren met zwembad, sauna, sportveld.
Voor verenigingen, vrienden- en familie groepen. Met specifieke accommodaties voor volleybal, korfbal, handbal en voetbalgroepen.

Goedkoop of luxe groepshuis België huren

Wie een groepshuis huren in België wil, heeft de keuzen uit honderden groepshuizen en grote vakantiehuizen voor grote groepen. Boek een groepshuis Ardennen of ga met de groep op vakantie in Belgisch Luxemburg. Je kunt bij ons een groepshuis België met zwembad huren voor bijvoorbeeld een groep van 8, 16, 22 of 30 personen maar ook gaan voor een goedkoop groepshuis België zonder privé zwembad.

privé binnenzwembad genieten

Groepshuis Nederland huren

Ook in Nederland vind je mooie groepshuizen met en zonder zwembad. Je kunt bijvoorbeeld een 16, 18 of 20 persoons groepshuis huren op de Veluwe, in de Achterhoek of in Zuid-Limburg maar ook aan de Nederlandse kust hebben wij een fantastische aanbod luxe vakantiehuizen voor groepen.

Groepshuis huren met binnen- of buitenzwembad?

Indien je als groep je zinnen hebt gezet op een groepsvakantiehuis met zwembad, heb je de keuze uit het reserveren van een groot vakantiehuis voor een grote groep met buiten- of binnen zwembad. Wij hebben beide categorieën groepshuizen in ons aanbod. Ook een groepshuis België met privé binnen zwembad en eigen sauna of buitenjacuzzi.

jongeren plezier in het zwembad

Waarom een groepshuis huren zo leuk is

Wie als groep samen op vakantie wil gaan, kan een groepshuis huren.  Een groepshuis is een groot vakantiehuis welke speciaal bedoeld is voor een vakantie met een groep.  Dat kan bijvoorbeeld een vriendengroep of jongeren groep zijn. Maar een groepshuis kan ook een fijne accommodatie zijn voor een vriendenweekend, verenigingsfeest, familieweekend of sportweek. Welk groepshuis voor jouw activiteit geschikt is vertellen we hieronder. We verhuren ook groepshuizen voor personeelsuitjes en bruiloftsfeesten.

Voor iedere groep het juiste groepshuis

Groepshuizen heb je in alle soorten en maten.  Je kunt bijvoorbeeld een goedkoop groepshuis voor jongeren huren ( bijvoorbeeld een kampeerboerderij. Of je kunt een luxe groepshuis huren met een privé zwembad voor een familieweekend.  Een groepshuis kan ook een groot vakantiehuis met speelterrein, villa met jacuzzi of groepsverblijf zijn. Je vindt bij ons alle type groepshuizen, ook kampeerboerderijen en grote groepsaccommodaties met binnenzwembad. Voor vriendengroepen, huur een groepshuis met biljart.

Groepshuis voor familieweekend huren

Een groepshuis voor een familieweekend moet aan heel andere eisen voldoen dan een groepsverblijf voor een vriendenweekend of jongeren uitje. Wij hebben hier de leukste familieweekend groepsvakantiehuizen verzameld. Ook grote vakantiehuizen familieweekend met privé binnenzwembad, speelkamer kinderen en sauna.

vriendenweekend accommodatie

Groepshuizen met binnenzwembad

Een groepshuis met binnenzwembad huren? Goed idee. Je vindt in deze categorie ook luxe vakantievilla’s met overdekt zwembad en vakantieboerderijen met zwembad voor groepen. Voor een weekendje weg met een groep in de kerstvakantie is het huren van een groepsvakantiehuis met overdekt zwembad ook een goed idee.

Groepshuis huren als jongeren groep.

Groepshuizen voor jongeren worden vaak gehuurd in het kader van een schoolkamp of verenigingsactiviteit.  Een groepshuis voor een jongeren groep is vaak een kampeerboerderij of goedkope vakantieboerderij met slaapzolder.  Groepen jongeren die zelfstandig een groepshuis of groot vakantiehuis willen huren, krijgen soms nul op het request omdat veel eigenaren van groepshuizen en groepsverblijven deze groepshuizen niet willen verhuren aan groepen jongeren die niet onder toezicht staan van volwassenen.  Het is daarom zaak om als groep jongeren vooraf te informeren bij de reisorganisatie of particuliere verhuurder wat de voorwaarden zijn van huur.

vakantiehuis grote groep buiten op het terras

Groepshuis huren voor vriendengroep

Als je met je vrienden een weekendje weg wilt, kan een groepshuis de perfecte accommodatie zijn. Als je van een actief vriendenweekend houdt, is een groepsvakantiehuis in de Ardennen of Drenthe misschien een goed idee. Houd je van uitgaan dan kan je misschien beter een groot vakantiehuis aan de Belgische Kust of de omgeving van Brussel, Antwerpen of Maastricht boeken. Je kunt bij ons een vrienden groepsverblijf voor 18, 20 of 22 personen boeken maar er zijn ook groepsverblijven met zwembad en sportveld te huur voor grotere groepen. Tip: Huur als vriendengroep een vakantiehuis met bar, super gezellig!

Groepshuis huren in de Ardennen.

Groepshuizen in de Ardennen zijn zéér gewild voor de huur. Met name groepen jongeren huren graag een groot vakantiehuis of groepshuis in de Ardennen. In de Ardennen worden voor groepen ook veel outdoor activiteiten georganiseerd. Je kunt bij ons een groepshuis Ardennen met 8 slaapkamers of meer huren.

Als vereniging een vakantiehuis voor een groep huren.

Sport- Gym- Toneel- en Educatieve verenigingen gaan er graag met de leden op uit. Dan is het fijn als je een groepswoning of groepsaccommodatie kunt huren waar je kunt verblijven en overnachten. Wij hebben een aantal grote groepshuizen geselecteerd in België, Frankrijk en Nederland. daar kun je ontspannen samen zijn en gezamenlijk de hobby uitvoeren. Als je als toneelvereniging een uitstapje maakt bijvoorbeeld kan je een groepsverblijf met recreatieruimte of podium huren. Als voetbalclub huur je een groepshuis met sportveld.

Groepshuis Ardennen boeken voor schoolkamp

In de Ardennen zijn goedkope groepshuizen en vakantie boerderijen te huur. Veelal met slaapzalen en op basis van zelfvoorziening. Zelf koken dus.
Dat is één van de redenen waarom het interessant is een schoolkamp in de Ardennen te organiseren. Ook voor een schoolkamp in de Ardennen geldt dat voor overnachting in een groepshuis of groot vakantiehuis er begeleiding moet zijn van volwassenen.