Groepsvakantiehuis Ardennen

Op zoek naar een groepsvakantiehuis Ardennen?

Je kunt hier een groepsvakantiehuis Ardennen voor vrienden- en familie groepen huren. Ook voor een groepsvakantiehuis in de Ardennen met zwembad, sauna, speelveld kinderen en omheinde tuin. En dat is ideaal voor een groepsvakantie Ardennen met kinderen én hond.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Groepsvakantiehuizen Ardennen vind je hier van 8 tot 70 personen.

Ook voor het huren van een familie vakantiehuis voor een groep.


landal zwemparadijs banner

Daarom een groepsvakantiehuis Ardennen huren

Wie met een groep een vakantie of weekend Ardennen wil boeken en op zoek is naar een mooie plek om te overnachten, komt wellicht op een groepsvakantiehuis uit. Groepsvakantiehuizen zijn grote vakantiehuizen helemaal ingericht voor groepen. Je hebt dan een professionele keuken, meerdere huiskamers, voldoende toiletten en badkamers en veel ontspanningsmogelijkheden.


Groepsvakantiehuis Ardennen voor actieve vakantie

Er zijn groepsvakantiehuizen Ardennen met tafeltennistafel, biljart en jacuzzi in de tuin of groepshuizen met een binnenzwembad. Welk type groepsvakantiehuis je in de Ardennen ook zoekt, je vindt de mooiste vakantieverblijven voor groepen bij ons. Ook groepshuizen Belgische Ardennen voor mindervaliden. Zo een vakantiehuis voor een grote groep is ideaal voor een vriendenweekend.


Groepsvakantiehuis Ardennen met zwembad

Ee groot vakantiehuis Ardennen met buiten zwembad huren? Of liever een groepshuis Ardennen met indoor zwembad. Wij hebben voor grote en kleine groepen grote vakantiehuizen met verwarmd zwembad te huur. Ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend.

Grote villa met buitenzwembad

Groepsvakantiehuizen Ardennen met omheinde tuin

In De lage en hoge Ardennen vind je relatief veel grote vakantiehuizen met omheinde tuin. Dat maakt een familieweekend met kinderen wat veiliger. Zeker als er speelgelegenheid is voor kinderen in de tuin. Ook voor een vriendenweekend met hond is een omheinde tuin in combinatie met een gezellig vakantiehuis ideaal. Boek bijvoorbeeld een 20 persoons groepshuis in het hart van de Ardennen en jacuzzi in de tuin. Je kunt hier ook grote vakantiehuizen voor 2 gezinnen huren.


Villaforyou wellness banner

Tafeltennistafel en biljart in je groepsvakantiehuis Ardennen?

Een groepshuis met recreatieruimte is ideaal als je een actieve vakantie of weekendje weg wilt boeken. Als er dan ook nog een biljart en tafeltennistafel in die ruimte staat, is het helemaal genieten. Overigens is een sjoelbak voor een familieweekend ook al aardig. Het gaat er om dat je het met elkaar gezellig hebt. En.. in een huisje in het bos verblijven, is natuurlijk ook erg leuk. Zeker als zo een vakantiehuisje in het bos over een open haard of houtkachel beschikt.


Boek een groepshuis met voldoende speelgelegenheid voor kinderen

Een groepshuis Ardennen met speeltuin is zeker leuk voor een uitje met de kinderen. Als je een familiebungalow op een vakantiepark met indoorspeeltuin kunt huren, heeft dat diverse voordelen. Zeker ook als dat park een indoorzwembad heeft en misschien wel subtropisch zwembad.

groepsaccommodatie voor groep met zwembad

Groepsvakantiehuizen Ardennen voor mindervaliden

Groepsvakantiehuis Ardennen boeken met de nodige aanpassingen voor mindervaliden? Als je met een groep een weekendje weg gaat en er zijn één of meer personen bij met een fysieke beperking, is het noodzakelijk een aangepaste groepsaccommodatie te huren of groepshuis met voorzieningen voor gehandicapten. Op deze site vind je meerdere aangepaste groepsvakantiehuizen Ardennen. Ook elders in België kan je een mindervalide groepshuis huren.


Groepsvakantiehuis voor vriendenweekend huren

Met je vrienden een weekendje Ardennen boeken en op zoek naar een groot vakantiehuis Ardennen met bar, tafeltennistafel en discotheek? Of op zoek naar een luxe vakantiewoning met hottub en privé sauna? We hebben een grot aanbod vriendenweekend accommodaties Ardennen. Voor vriendenweekenden van 6 tot wel 30 personen. Tip: Boek een vriendenweekend accommodatie die in de buurt ligt van een grote stad met uitgaansmogelijkheden.


Voor je familieweekend Ardennen een leuk groepshuis boeken

Je kunt natuurlijk ook een groepsvakantiehuis Ardennen in het kader van je jaarlijkse familie uitje boeken. Belangrijk hierbij is dat de accommodatie sfeervol is en over veel faciliteiten en slaapkamers beschikt. Je kunt via deze site een familieweekend Ardennen voor 18, 20 of 24 personen boeken maar grote groepen zijn ook van harte welkom. Zie ook onze grote vakantiehuizen.


landal zwemparadijs banner