Groepsvakantiehuis

Op zoek naar een groepsvakantiehuis?


Een groepsvakantiehuis is een groot vakantiehuis voor een groep.  Groepsvakantiehuizen worden gehuurd voor vriendenweekend, familieweekenden, huwelijksfeesten, bedrijfsbijeenkomsten en alle soorten uitjes.  Het kenmerk van een groepsvakantiehuis is dat deze ruim van opzet is, ruimte biedt aan grote groepen en er voldoende faciliteiten voor de deelnemers of bezoekers zijn. Ook bij een vakantie met hond kan je zo een groot vakantiehuis huren. Honden moeten dan wel toegestaan zijn.

Je kunt een goedkoop groepsvakantiehuis huren, bijvoorbeeld voor een schoolkamp of luxe groepsvakantiehuis, bijvoorbeeld voor de overnachtingen familieweekend of deelnemers aan een trouwerij.  Het meest populair zijn de groepsvakantiehuizen aan zee, die in de Ardennen en die in de bekende wintersportgebieden en Oostenrijk, Italië, Frankrijk of Zwitserland.

Naast groepsvakantiehuizen ook landhuizen en kastelen te huur.

Via deze website kan je naast groepsvakantiehuizen ook landhuizen, grote vakantievilla’s en kastelen boeken. Landhuizen en kastelen worden vaak gehuurd voor overnachtingen in het kader van een bruiloft of huwelijksfeest.

Met name in Frankrijk is het mogelijk een kasteel of groot vakantiehuis op een privé landgoed te huren. Dat biedt veel perspectief voor het vieren van een bijzonder evenement of feest.

Groepsvakantiehuis 20 tot 50 personen huren.

Ben je op zoek naar een groepsvakantiehuis voor 20 tot 50 personen?  Via deze website kan je een groepsvakantiewoning 20 tot 50 personen in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Engeland of Italië huren. Ook voor een mooie groepsaccommodatie 20, 30 personen.

Het grootste aanbod groepsverblijven voor grote groepen vind je in de Ardennen. Deze worden vaak gehuurd voor groepen die aan outdoor activiteiten doen zoals kajakken of rafting. Ook voor schoolkampen wordt er regelmatig een groepsvakantiehuis Ardennen gehuurd.  Hetzelfde geldt voor schoolreisjes en dagjes uit in de Ardennen. Wist je dat een groepsvakantiehuis in de Ardennen ook ideaal is voor een weekendje met de hond? In veel grote vakantiehuizen en groepshuizen in de Ardennen zijn honden welkom.

Een groepsvakantiehuis aan zee huren?

Een groot vakantiehuis aan zee is ideaal voor een familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend.  Maar ook voor yoga op het strand is een accommodatie aan zee natuurlijk geweldig.  Je kunt via deze site een groepsverblijf aan zee huren tot op 50 meter van de kust.

Dat biedt niet alleen veel perspectief voor watersporters zoals surfers en zeilers, ook voor vissers en wandelaars kan het ideaal zijn een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie aan zee te huren. Als je een groepsvakantiehuis aan zee in Spanje, Italië of Portugal wilt huren, zijn de mogelijkheden vaak beperkt voor groepen tot 18 a 20 personen.  Het huren van 2 groepsvakantieverblijven naast elkaar kan dan uitkomst bieden.