Groepsverblijf Sauerland

Wintersport vakantie met groep, denk dan eens aan een groepsverblijf Sauerland!

Wie een groot vakantiehuis in Duitsland voor een skivakantie zoekt, doet er goed aan zich te oriënteren op Sauerland. Het is niet alleen het belangrijkste wintersportgebied van Duitsland,  je vindt er unieke groepsverblijven, prachtige pistes en een geweldig mooie natuur. Met bekende plaatsen als Winterberg en Willingen heeft dit unieke skigebied alles voor de beginnende en ervaren wintersporter. Ook voor groepen jongeren. Je kunt een groepsverblijf Sauerland voor 18, 20 of 22 personen boeken maar er zijn ook grote vakantieverblijven voor groepen van 30 of 40 personen te huur. Kortom, het Sauerland in Duitsland is ideaal voor grote groepen die op wintersport willen.

bijzondere groepsaccommodaties banner


Groepsverblijf Sauerland met privé sauna huren.

Wat is er lekkerder dan na een dag vol wintersport en sneeuw plezier je terugtrekken in je gezellige vakantiewoning en genieten van de sauna, open haard, een drankje en hapje.  Het is voor ook voor grote groepen mogelijk een groepsverblijf Sauerland met privé sauna te huren. Er zijn ook <>grote vakantiehuizen met sauna te huur. Zo is er in Eslohe-Niederlanderbeck een groepsverblijf met privé sauna voor grote groepen tot maximaal 50 personen te huur en in Winterberg een groepsaccommodatie met privé sauna voor 20 tot 25 personen.  Deze wellness vakantieverblijven hebben ook vaak faciliteiten zoals wifi, vaatwasser, bar en recreatieruimte.  Zeker als je met een groep vrienden op wintersport vakantie naar Sauerland gaat, is een groepsverblijf met sauna, bar en recreatiezaal ideaal.  Soms staat er een biljart en tafeltennistafel in de recreatiezaal en kan je met zijn allen ontzettend veel plezier hebben.

landal zwemparadijs banner


wintersport met groep

Villaforyou wellness banner

Groepsverblijf Sauerland met 10 slaapkamers.

Ben je op zoek naar een groepsverblijf in Sauerland met minimaal 10 slaapkamers?  Wij hebben meerdere grote vakantiehuizen en groepsverblijven te huur welke 10 of meer slaapkamers hebben. Huur bijvoorbeeld een groepsaccommodatie Sauerland nabij Winterberg voor 22 personen, 10 slaapkamers en 4 badkamers. Een ideaal verblijf voor een skivakantie met een grote groep in Sauerland. Zoek hier een groepsaccommodatie met 10 slaapkamers.  Een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met voldoende slaapkamers en goede bedden bevordert een goede nachtrust.


Groepsverblijf Sauerland voor lang weekend huren.

Het is in de meeste gevallen mogelijk je groepsaccommodatie in Duitsland voor een lang weekend te huren.  Ook als je wilt wintersporten in Winterberg of Willigen. Waar je wel rekening mee moet houden dat er in de wintersport periode in Duitsland geen of nauwelijks meer accommodaties voor groepen te huur zijn.  Als je een skiweekend wilt boeken met je vrienden, familie of collega’s en je kiest voor Sauerland, boek dan dit weekend tenminste 6 maanden voor vertrek.  Alleen dan is de kans groot dat je een geschikt groepsverblijf voor je weekend Duitsland vindt.


landal zwemparadijs banner