Groot vakantiehuis België

Groot vakantiehuis België huren.

Met eigen sanitair en in een prachtige omgeving. Een groot vakantiehuis in België huren? Op deze website vindt u meer dan 200 grote vakantiehuizen in België. Voor bijvoorbeeld een familiereünie België, vriendenweekend, bedrijfsuitje of huwelijksfeest. Je kunt hier ook een luxe villa België huren voor een grote groep. Of een vakantiehoeve België.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Aanbod van Oost-Vlaanderen tot Ardennen.

Van luxe vakantiehuizen in Oost-Vlaanderen tot vakantievilla’s, grote vakantiehuizen en groepsverblijven in de Ardennen. Voor kleine en grote groepen. Van goedkoop tot zéér luxe. Ook mogelijkheden een vakantiehoeve te huren.

landal zwemparadijs banner

wandelen Ardennen La Roche

Grote vakantiehuizen België met binnenzwembad.

Villa of groepsaccommodatie België met overdekt en verwarmd zwembad huren? Dat is mogelijk.
Je kunt hier ook een groot vakantiehuis België met binnenzwembad huren. Keuze uit meer dan 25 accommodaties groepen met indoorzwembad.


Groot vakantiehuis België met zwembad

U kunt hier ook een vakantievilla aan de Belgische Kust met privé sauna of wellness voorziening zoals spa of jacuzzi huren


vakantie op een boerderij

Vakantiehoeve België huren.

Een vakantiehoeve huur je als je een groot vakantiehuis België wilt huren naar dan van het type “hoeve”. Vaak zijn deze vakantieboerderijen verbouwde boerderijen en tegenwoordig zelfs in België te huur met privé zwembad, sauna of bubbelbad. Een vakantiehoeve België is altijd vrijstaand en is doorgaan geschikt voor groepen van 8 tot wel 40 personen.


Groot en gevarieerd aanbod

Naar welk groot vakantiehuis in België u ook op zoek bent, u vindt de mooiste familie en vrienden accommodaties hier. Ook voor het huren van een kasteel, vakantievilla of landhuis in de Ardennen met overdekt zwembad en privé sauna. Voor een groot vakantiehuis België met overdekt zwembad, is het zaak om deze minimaal 6 maanden voor aanvang van je familieweekend, evenement of vriendenweekend te boeken. In het geval van een huis met 10 of meer slaapkamers is een jaar van tevoren reserveren aan te bevelen.

Aanbevolen grote vakantiehuizen in België

privé binnenzwembad genieten

Groot vakantiehuis België huren 20 tot 60 personen.

Op zoek naar een vakantiehuis in België voor een grote groep? U kun hier grote vakantiehuizen België met zwembad voor een groep van 18, 24, 30, 40 of 50 personen huren. Maar er zijn ook grote groepsaccommodaties België te huur. Huur bijvoorbeeld een groepsaccommodatie België met binnenzwembad voor 40 of 60 personen.


Groot vakantiehuis Ardennen huren?

Of u nu een vakantiehuis in de Ardennen wilt huren voor 20, 24, 30, 40, 50 of 60 personen, in iedere categorie grote vakantiehuizen hebben wij een uniek aanbod in België. Ook voor een weekendje Ardennen met de hond. Huur bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 24, 30, 42 of 40 personen of een landhuis of kasteel voor 50 of 60 personen.

Villaforyou wellness banner

Voor grote groepen

U vindt met name bij ons unieke vakantiehuizen en villa’s voor grote groepen in de Belgische en Luxemburgse Ardennen. Ook bijzondere accommodaties voor grote groepen zoals een watermolen voor 30 personen of een voormalig schoolgebouw met een capaciteit voor 46 tot 50 personen. De Ardennen zijn de ideale locatie voor een familie weekend, bedrijfsuitje, bruiloft of vrienden weekend.

groep vrienden gezellig samen

Grote vakantiehuizen voor familieweekend België

Uniek vakantiehuis huren? Een familieweekend vraagt speciale aandacht en voorbereiding. Grote vakantiehuizen met privé zwembad voor groepen van meer dan 30 personen bijvoorbeeld zijn schaars. Je moet ze lang van het familieweekend reserveren. Mindervalide groepsaccommodaties voor grote groepen in België zijn helemaal schaars. Als U een groot vakantiehuis binnen de Benelux wilt huren welke gecertificeerd is voor gehandicapten, neem dan contact met ons op voor advies en suggesties.


Accommodaties België geschikt voor mannenweekend

Er zijn veel groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in België te vinden, die in het bijzonder geschikt zijn voor een mannen- of vriendenweekend. Je herkent deze vrienden groep vakantiehuizen door de aanwezigheid van bijvoorbeeld een bar en biljart of een bar met biertap en tafeltennistafel. Enkele van deze grote vrienden groep accommodaties hebben een eigen fitness ruimte.

mannenweekend aan de bar

Groot vakantiehuis België met sauna.

Op zoek naar een groot vakantiehuis in België met sauna? Meer dan 100 grote vakantiehuizen in de Ardennen hebben de beschikking over een sauna. Dat is ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend in de herfst of winter. Ook is het mogelijk een groot vakantiehuis of familiehuis in België te huren met sauna, open haard, zwembad en jacuzzi. Zoek hier een wellness vakantiehuis. Een dergelijke sfeervolle accommodatie is perfect voor een feest in een besloten kring.

Deze grote vakantiehuizen hebben een sauna

met een groep in de sauna

Aanpassingen voor mindervaliden

Een aantal van deze grote vakantiehuizen met wellness zijn aangepast voor minder validen of mensen die afhankelijk zijn van een rollator. Of u  nu een groot vakantiehuis met privé sauna in de Ardennen zoekt of in Vlaanderen, iedere accommodatie is uniek.


De meeste grote vakantiehuizen in België zijn rookvrij.

Wilt u een vakantiehuis voor een grote groep in Vlaanderen of de Ardennen huren welke geheel rookvrij is?  Meer dan 170 familie huizen en groepsverblijven in België zijn geheel rookvrij. Ook indien u een vakantiehuis voor 12 personen in de Ardennen wilt huren. Soms mag er zelfs in de tuin niet gerookt worden. Datzelfde geldt als u een vakantiehoeve huurt. Ook die zijn bijna altijd rookvrij.

speelkamer voor de kinderen

Hoe een groot en rookvrij vakantiehuis België te vinden?

U vindt een groot en rookvrij vakantiehuis in België door op deze website onder het kopje “Eigenschappen” links op de home pagina, het kopje “Niet Roken” aan te vinken. Dan krijgt u een overzicht van alle vakantiehuizen waar niet gerookt mag worden. U kunt ook een rookvrij en groot vakantiehuis België online boeken.


landal zwemparadijs banner