Grote villa met zwembad

Hier boek je een grote villa met zwembad.
Wie op zoek is naar een luxe accommodatie voor een grote groep en voldoende budget heeft, kan overwegen een grote villa met zwembad te huren.

Op deze website vindt je een groot aanbod luxe vakantievilla’s met privé zwembad. Van een grote villa met buiten zwembad in België, Frankrijk of Nederland tot een luxe vakantievilla met binnenzwembad in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië of Kroatië. Ook luxe vakantievilla’s voor groepen groter dan 20 personen. Je kunt hier géén watervilla huren, hiervoor ga je naar de website www.vakantie-watervilla.com

Grote villa met zwembad als familieweekend accommodatie boeken

Op zoek naar grote vakantiehuizen met zwembad in het kader van een familieweekend? Voor een echt verwenweekend huur je een grote vakantievilla met privé zwembad. Wij hebben in België, Nederland en de hele Benelux luxe groepsvilla’s met eigen zwembad te huur. Ook voor groepen groter dan 30 personen. Ook voor een grote villa in de Ardennen met zwembad en 10, 11 of 12 slaapkamers. Onze luxe familieweekend accommodaties in België en Nederland beschikken meestal over een buitenzwembad. Het is echter ook mogelijk een grote villa met indoorzwembad, speeltuin voor de kinderen en bubbelbad te huren. Vind hier een luxe familie weekend accommodatie.

Grote vakantievilla met binnenzwembad huren.

Wie op zoek is naar een luxe en grote villa met binnenzwembad in België of Nederland, merkt al snel dat het aantal vakantievilla’s met indoorzwembad in de landen van de Benelux beperkt is. Zeker als je een villa met overdekt zwembad zoekt voor 22 tot 30 personen is het aanbod gering. Zoek een vakantiehuis met binnenzwembad hier.
Indien u op zoek bent naar een grote vakantievilla met binnenzwembad in Europa, neem dan contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wij kunnen u dan mogelijk van dienst zijn. Zie hier de informatie over onze gratis zoekservice.

Grote villa met zwembad aan zee

Wie een grote vakantievilla met eigen zwembad aan zee zoekt, vindt deze hier. Voor grote villa’s met zwembad binnen heel Europa. U vindt uw villa met privé zwembad door binnen de selectieprocedure het type “villa” als vakantieverblijf aan te klikken en uw zoekopdracht verder te verfijnen met uw voorkeur zoals privé zwembad, aantal slaapkamers, ligging en andere factoren. U kunt aangeven wat de maximale afstand tot zee mag zijn en zo krijgt u een overzicht van alle villa’s aan zee met privé zwembad in het land welke uw voorkeur heeft.

vakantiehuis met zwembad aan zee

Grote villa met zwembad voor de wintersport

Een wintersport vakantie met een grote groep boeken? Het is mogelijk een grote wintersport villa met zwembad in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië of ander wintersport land te boeken. Wintersport accommodaties met zwembad voor grote groepen zijn beperkt beschikbaar. Indien u een grote villa in een wintersport gebied wilt boeken, adviseren wij u dat tenminste 8 maanden voor aanvang van uw wintersport weekend of vakantie te doen. Voor een wintersport villa met binnenzwembad in Oostenrijk is een termijn van 12 maanden verstandig. Het boeken van een grote villa met overdekt zwembad voor een skivakantie met een vriendengroep is mogelijk in alle grote wintersportlanden.