Kasteel als groot vakantiehuis huren

Een kasteel als bijzonder vakantiehuis grote groep.

Wie een groot en bijzonder vakantiehuis voor een groep zoekt, zou kunnen overwegen een kasteel te huren.  In een kasteel heb je volop de ruimte en ook als je een huwelijksfeest viert of reünie hebt, is het huren van het kasteel een bijzondere gebeurtenis.

Top 3 Kastelen als vakantiehuis

U kunt via deze website kastelen huren in onder andere de Ardennen, Luik, Italië, Frankrijk en Duitsland. Het is in Frankrijk mogelijk een kasteel voor 24 of 30, 40  personen te huren. U kunt een kasteel in de Ardennen huren welke geschikt is voor grote groepen tot 50 a 60 personen.

Kasteel huren op basis van zelfvoorziening.

Indien u in het kader van een familieweekend, bruiloft of personeelsuitje en kasteel huurt inclusief overnachtingen dan moet er natuurlijk ook voor het ontbijt, lunch en diner gezorgd worden. Je kunt daar de catering voor inschakelen maar ook zelf de maaltijden gaan bereiden. Een andere manier is een kok in te huren. In de laatste 2 gevallen is het verstandig een kasteel te huren met professionele keuken. Indien u een kasteel voor een groep gaat huren en op basis van zelfvoorziening daar gaat verblijven, is het belangrijk dat er een professionele keuken is.

Kasteel huren voor familie weekend.

Een kasteel is ideaal voor het vieren van een familie weekend. In een kasteel is meestal volop ruimte en de tuin rond het kasteel is meestal groot en zeer geschikt voor familie activiteiten. Soms ligt het kasteel zelfs op een compleet landgoed en kunt u met de hele familie genieten van privacy en sport en spel. Precies wat een familie weekend nodig heeft. Een aantal kastelen in België, Frankrijk en Duitsland hebben ook een paar bijgebouwen. Dat maakt het vieren van een familie weekend in een groot kasteel nog aantrekkelijker.

interhome vakantiehuizen banner

Aanbevolen 3 Kastelen die te huur zijn

Niet in ieder kasteel zit wifi of draadloos internet.

Een aandachtspunt is mogelijk de WIFI. Indien u het kasteel gaat huren voor een grote groep en internet is belangrijk voor de deelnemers, informeer dan wel even of het een kasteel met internet is.

U kunt een vakantiehuis of kasteel voor een grote groep hier online huren, ook voor een familie feest.