De Kempense Hoeve – 48 personen – Nederland – Noord Brabant

4.165,00

Groot vakantiehuis 40 tot 48 personen in Brabant, Nederland. De Kempense Hoeve – Deze grote groepsaccommodatie in de Brabantse Kempen heeft 22 slaapkamers met eigen badkamer, vele speelmogelijkheden voor kinderen en vermaak voor volwassenen. Prachtige omgeving. Ook geschikt als mindervaliden groepsaccommodatie en vergaderlocatie grote groepen. Een absolute aanrader familieweekend.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis 40 tot 48 personen in Brabant. Ideaal voor familieweekend, bruiloftsfeest of vergaderlocatie. Aangepast voor mindervaliden.
Met 22 slaapkamers die ieder over een eigen badkamer beschikken.

De Kempense Hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen, centraal in een fraaie groene omgeving. Bossen en natuurgebieden wisselen af met agrarisch gebied, dorpen en steden. Deze hoeve beschikt over één accommodatie, er is altijd maar één groep gelijktijdig aanwezig waardoor absolute privacy is gewaarborgd. De groep heeft dan de beschikking over een recreatiezaal en o.a. een bar, piano, oud-hollandse spelen bovendien een tv-hoek met leren banken en een open haard. Daarnaast beschik je over een aparte eetkamer/ restaurant. Alle 22 slaapkamers hebben een eigen badkamer.

Veel mogelijkheden voor ontspanning buiten.
Op het buitenterrein is er een gezellig terras waarvan een deel overdekt is door platanen, een beachvolleybalveld, een jeux de boulesbaan en een sportveldje.Deze accommodatie is ook zeer geschikt voor mensen met een mobiele beperking of voor een zakelijk verblijf. Je kunt gebruik maken (op aanvraag, tegen betaling) van een prachtige vergaderzaal met uitzicht over de landerijen. Dit is één van de meest complete en grote groepsaccommodaties van Brabant. Kindvriendelijk. Er zijn in dit grote vakantiehuis in de Brabantse Kempen 3 huisdieren toegestaan.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , ,