De landelijke Residentie – 22 personen – België – Belgisch Limburg

1.271,00

Luxe en groot vakantiehuis 20 tot 22 personen, Belgisch-Limburg.
Dit grote vakantiehuis Belgisch-Limburg ligt in Bosland, Limburgse Kempen. Een unieke plek.
11 slaapkamers, 8 badkamers. Géén huisdieren toegestaan.
Voorzieningen: Afgesloten tuin, overdekt terras, goed ingerichte keuken, Sfeerhaard, Terras, Tuin, Vaatwasser, Wifi. De landelijke Residentie – 20 tot 22 personen- Overpelt.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-1714 Categorie:

Beschrijving

Luxe en groot vakantiehuis 20 tot 22 personen, Belgisch-Limburg.
Dit grote vakantiehuis Belgisch-Limburg ligt in Bosland, Limburgse Kempen. Een unieke plek.
11 slaapkamers, 8 badkamers. Géén huisdieren toegestaan.
Voorzieningen: Afgesloten tuin, goed ingerichte keuken, Sfeerhaard, Terras, Tuin, Vaatwasser, Wifi.

Deze stijlvolle vakantiehoeve ligt aan de rand van Overpelt in Bosland, een zeer bosrijk gebied in de Limburgse Kempen, dicht tegen de Nederlandse grens. Deze nieuw gebouwde vakantiehoeve is ruim en zeer smaakvol ingericht. Via de uitnodigende hal komt in u de gezellige woonkamer met open haard. Een heerlijke maaltijd bereidt u in de volledig ingerichte moderne keuken.

De landelijke Residentie afbeelding 4

Kinderen kunnen heerlijk spelen en ravotten in de ruime, afgesloten tuin. Ondertussen geniet u van een lekkere barbecue op het grote overdekte terras. Bij kouder weer kunt u ontspannen bij de open haard. De vakantiehoeve ligt midden in Bosland, het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen in de Limburgse Kempen. Dit prachtige natuurgebied met veel bos en heide is uitermate geschikt voor het maken van eindeloze fiets- en wandeltochten.

De landelijke Residentie afbeelding 1

Overpelt is gezellig dorp waar u uitstekend kunt winkelen en in de restaurants en cafés kunt genieten van de Belgische gastronomie. Overpelt is verder ideaal gelegen voor een bezoek aan attractiepark Bobbejaanland. Maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de steden Hasselt (35 km) en Eindhoven (30 km). Extra informatie: De woning is tevens uitstekend geschikt voor zakelijke doeleinden, er kunnen seminars en trainingen worden gehouden, de catering kan worden verzorgd.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje.nl

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , ,

Aantal huisdieren