de Vennen – 30 personen – Nederland – Gelderland

1.939,00

Luxe groepsaccommodatie 30 personen in omgeving Nijmegen. Deze ruime groepsaccommodatie heeft 11 slaapkamers waarvan er 9 een eigen badkamer hebben. Het ligt aan de rand van natuurgebied Overasseltse en Hatertse vennen, tussen de gemeenten Wijchen, Heumen en Nijmegen. In de gezellige, ruime woonkamer zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig samenzijn: er is een sfeervolle bar, een tv, spelletjes en een geluidsinstallatie.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Luxe groepsaccommodatie 30 personen in omgeving Nijmegen. Deze ruime groepsaccommodatie heeft 11 slaapkamers waarvan er 9 een eigen badkamer hebben. Het ligt aan de rand van natuurgebied Overasseltse en Hatertse vennen, tussen de gemeenten Wijchen, Heumen en Nijmegen. In de gezellige, ruime woonkamer zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig samenzijn: er is een sfeervolle bar, een tv, spelletjes en een geluidsinstallatie. De professionele keuken is volledig ingericht voor het bereiden van heerlijke diners. Van de 11 slaapkamers hebben er 9 een eigen badkamer. Op de begane grond is één slaapkamer (met badkamer) die tevens geschikt is voor mindervalide gasten. Het groepshuis ligt op een kleinschalige camping, maar u beschikt over een eigen tuin met ruime terrassen en een grasveld.Wijchen is een veelzijdig dorp met middeleeuwse kastelen tot kronkelige wandelpaden door de bossen en van een gezellig terrasje tot de rust in het natuurgebied met vennen. In dit vennenlandschap op loopafstand van het vakantiehuis vindt u diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast zijn op korte afstand van de woning diverse mogelijkheden voor het organiseren van groepsactiviteiten zoals agrolympics, boerenzeskamp, boeren bowlen of een huifkartocht. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt op nog geen 10km afstand.Indien u een gezellige groepsaccommodatie voor 30 personen in de omgeving van natuurgebieden zoekt.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , ,