De Welstand – 60 personen – Nederland – Friesland

2.217,00

Groot vakantiehuis 60 personen in Nederland, nabij Waddenzee ( in Friesland ). Maar liefst 21 slaapkamers. Met privé sauna, hottub, recreatieruimte en theather. Grote tuin en rolstoelvriendelijk. Deze grote vakantieboerderij kan ook voor grote groepen van 40 tot 60 personen gehuurd worden. Vraag naar alle mogelijkheden. Deze authentieke Friese Stelpboerderij is in 2002 geheel gerenoveerd.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis 60 personen in Nederland, nabij Waddenzee ( in Friesland ). Maar liefst 21 slaapkamers. Met privé sauna, hottub, recreatieruimte en theather. Grote tuin en rolstoelvriendelijk. Deze grote vakantieboerderij kan ook voor grote groepen van 40 tot 60 personen gehuurd worden. Vraag naar alle mogelijkheden. Deze authentieke Friese Stelpboerderij is in 2002 geheel gerenoveerd. Het huis bestaat bij binnenkomst uit een grote gemeenschappelijke ruimte met 8-hoekige vide van 8 m hoog, waar jullie met z’n allen aan tafel kunt. Leuk voor de muziekanten; er staan ook een gestemde piano. Hier omheen 2 smaakvol ingerichte woonkamers met haardvuur. Ook aangrenzend de groepskeuken en stijlkamer met bedstee. Beneden zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers.De verdieping is vooral relaxruimte en speelhoek voor de kinderen. Hier is een sauna, 7 slaapkamers en 3 badkamers. De tweede verdieping heeft een kindertheater met verkleedkleren, tafeltennis en tafelvoetbal. Hier zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het Koetshuis: Hier zijn 5 slaapkamers (rolstoelgebruikers) en badkamer (aangepast) en een open bad. Buiten staat een authentieke Litouwse Hot-tube voor 8 personen, gemaakt van prachtig eikenhout. Er zijn geen buren. Strand op 5 km. Waddenzee op 2 km. Let op: het hout dat gratis wordt geleverd is voor binnenhuis gebruik. Voor buitenshuis gebruik kun je tegen betaling hout aanvragen bij de huiseigenaar. Als je een groot vakantiehuis in Nederland zoekt met veel slaapkamers en faciliteiten, is dit jouw accommodatie!

button-blue url=”https://tc.tradetracker.net/?c=36937&m=12&a=295597&r=productlink&u=%2Fgroepsaccommodaties%2Fnederland%2Ffriesland%2Fde-veenhoop%2Fvee-1939″ target=”_blank” position=”none”]Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.be[/button-blue]

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,