Erve Oostwold – Nederland – Groningen – 20 personen

2.014,00

Luxe groepsaccommodatie 20 personen in Groningen met verwarmd binnenzwembad, sauna, verwarmd terras. Een speelschuur met voetbaltafel, tafeltennistafel en zandbak. Deze fraaie 19e-eeuwse Oldambtster boerderij met schitterend uitzicht over het Oldambtmeer heeft 9 ruime 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast één slaapkamer 2 personen met eigen badkamer voor mindervaliden. Er is een grote eettafel voor 18 personen. Grote tuin, volleybalveld, barbecue.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie met verwarmd binnenzwembad en veel privacy? Erve Oostwold biedt wat u zoekt. Deze fraaie 19e-eeuwse Oldambtster boerderij met schitterend uitzicht over het Oldambtmeer heeft negen ruime 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast is er een authentieke badkamer met bad. In de aanpandige schuur bevindt zich de wellnessruimte met een verwarmd binnenzwembad en terras, een sauna, en een grote inpandige speelruimte voor de kinderen. Het huis is aangepast voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Helemaal rolstoel toegankelijk. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. U heeft het hele huis voor u alleen.

Erve Oostwold - Nederland - Groningen - 20 personen - binnenzwembad

Weelde en historie

In het voorhuis van dit rijksmonument zijn de 19e-eeuwse betimmeringen en luiken compleet aanwezig, evenals de originele glas-in-lood deuren en de decoraties aan de buitenzijde. De boerderij is gebouwd op de fundamenten van een oude borg, waarvan de muren nog aanwezig zijn in de keldergewelven.

Erve Oostwold - Nederland - Groningen - 20 personen - eetkamer

Vermaak voor alle leeftijden

Dit rijksmonument heeft een eigen grondgebied van 1,5 ha. Een ieder kan zich hier vermaken, in het zwembad, de sauna of in de speelschuur. Hier staan een pingpongtafel, voetbaltafel, glijbaan en zandbak. In de grote tuin staat een voetbaldoel, een volleybalnet en een schommel. In de ruime slaapkamers kunt u zich even terugtrekken.

Erve Oostwold is zeer aantrekkelijk voor watersporters en fietsers. In de directe nabijheid bevindt zich een jachthaven met bootverhuur, een prachtig strand, diverse restaurants, Pitch & Putt en de mogelijkheid tot parachutespringen.

Erve Oostwold - Nederland - Groningen - 20 personen - aan het meer

Omgeving

Erve Oostwold ligt aan het Oldambtmeer, op loopafstand van het strand en de bootverhuur, en vlakbij Winschoten, met een groot aanbod aan winkels en restaurants. U kunt hier fietsen, en wandelen in de bossen van de Ennemaborg in Midwolda. Ook bent u met de auto zo in de stad Groningen, in de vestingstad Bourtange, het kuuroord Bad Nieuweschans of in Duitsland.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Romantische Rijksmonumenten

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,