Herberg Petit Bru – 24 personen

696.00

Goedkope groepsaccommodatie 20-24 personen Ardennen.  Deze groepsaccommodatie met  slaapkamers, Herberg Petit Bru, bevindt zich op een camping, cq vakantiepark. Groot voordeel is dat je als gast van de camping gebruik kunt maken van de faciliteiten zoals trampolie en speeltoestellen. Voor wie een goedkope groepsaccommodatie op een kindvriendelijk vakantiepark zoekt. Gratis wifi.

Beschikaarheid en prijzen

Beschikaarheid en prijzen

Beschrijving

Goedkope groepsaccommodatie 20-24 personen Ardennen,

Deze grote vakantiewoning met 10 slaapkamers is een deel van de woning , waarbij één verdieping is afgesloten. Je hebt deze goedkope groepsaccommodatie in Durbuy, Ardennen, altijd privé . Deze grote vakantiewoning staat op een camping. In de grote eetruimte is er veel aandacht aan besteed om het gezellig te maken en dat is uitstekend gelukt: bij binnenkomst overvalt je direct het gevoel thuis te komen. Als het mooi weer is kun je met zijn allen eten of een drankje nuttigen op het grote privé-terras. Mocht je geen zin hebben om zelf te koken, dan kun je gebruik maken van het aanpalende restaurant. De enthousiaste eigenaars hiervan, die ook je gastheer en -vrouw van de woning zijn, zullen met alle liefde iets bereiden. Op verzoek kan er zelfs een buffet verzorgd worden. Met name ‘s winters biedt deze met veel hout ingerichte ruimte een warme ambiance. Voor kinderen is het leuk dat de speeltoestellen en de trampoline van de camping gebruikt mogen worden. En ook de visvijver en de petanquebaan zijn voor je beschikbaar.In de nabijheid is er veel moois. Natuurlijk de natuur die tot wandelingen en fietstochten uitnodigt, maar ook het beroemde, middeleeuwse Durbuy met zijn winkeltjes en restaurants.

Voor wie een goedkope groepsaccommodatie Ardennen zoekt op een camping. Voor een goedkoop weekendje weg met vrienden, familie en kinderen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , ,

Aantal slaapkamers

, , ,

Ligging

Verblijfsduur

, ,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

,