Het Bruegelhof – 20 personen – België – Belgisch Limburg

863,00

Landhuis 20 personen in Peer. Met 8 slaapkamers en 5 badkamers.
Dit ruime, vrijstaande landhuis is gelegen in het prachtige Peer. Het vakantiehuis beschikt over een ruime tuin en terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Het landhuis bestaat uit een voor en achterhuis die met elkaar verbonden zijn

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Landhuis 20 personen in Peer. Met 8 slaapkamers en 5 badkamers.
Dit ruime, vrijstaande landhuis is gelegen in het prachtige Peer. Het vakantiehuis beschikt over een ruime tuin en terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Het landhuis bestaat uit een voor en achterhuis die met elkaar verbonden zijn.

Het Bruegelhof zithoek

De stad Peer en omstreken heeft veel te bieden. Naast zijn mooie natuur en bekende gastvrijheid biedt de regio ook bier en kaas voor echte Bourgondiërs. In de directe omgeving van de vakantiewoning vindt u dan ook kaasmakerijen, hoeves, tavernes en diverse restaurants.Bent u toch opzoek naar een actievere vakantie? Dan kunt u oneindig fietsen op één van de vele routes via het knooppuntensysteem of huur een quad voor een avontuurlijke tocht.

Landhuis Het Bruegelhof - België - Limburg - 20 personen img-1

Bezoek het voormalige stadhuis in Peer, welke in renaissancestijl gebouwd is of het stadspark ‘’De Perre’’ welke maar liefst 1 hectare groot is. Verder ligt binnen een straal van 10 km een subtropisch zwembad en een kartbaan. Plopsaland Indoor in Hasselt (20km) biedt vertier aan groot en klein.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Villa for You

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

, , ,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , ,