In De Boogerd 7 – 48 personen – Nederland – Zeeland

1.562,00

Grote groepsaccommodatie Zeeland, voor 40 tot 48 personen. 8 slaapkamers, bar, recreatieruimte met tafeltennistafel en tafelvoetbal.
Ideaal voor vereniging, vriendenweekend Zeeland of familieweekend. ‘Hoeve Bosrand’ is een groot maar sfeervol groepshuis en biedt plaats aan maar liefst 48 personen. Indien je een goedkope en tegelijkertijd gezellige groepsaccommodatie in Zeeland zoekt. Ligging op leuk vakantiepark in Burgh Haamstede, Zeeland. Vlak bij zee en duinen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Grote groepsaccommodatie Zeeland, voor 40 tot 48 personen. 8 slaapkamers, bar, recreatieruimte met tafeltennistafel en tafelvoetbal.
Ideaal voor vereniging, vriendenweekend Zeeland of familieweekend. ‘Hoeve Bosrand’ is een groot maar sfeervol groepshuis en biedt plaats aan maar liefst 48 personen. Indien je een goedkope en tegelijkertijd gezellige groepsaccommodatie in Zeeland zoekt. Ligging op leuk vakantiepark in Burgh Haamstede.

Alle vertrekken zijn op de begane grond en het gebouw is praktisch en effectief ingericht. Vanuit de serre kijk je uit op het grote privé speelveld en terras. De bar en de grote houtkachel zullen zeker bijdragen aan een gezellige avond. Het grote privé speelveld bij de accommodatie biedt veel ruimte voor diverse sporten. Tevens beschikt het huis over een tafeltennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal, hockeysticks en voetbaldoelen. Op het terras bij de bosrand staan picknickbanken en kun je heerlijk in het zonnetje zitten. Uiteraard is gratis draadloos internet aanwezig . Parkeren kan op eigen parkeerplaats naast deze goedkope groepsaccommodatie voor grote vrienden groepen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Max. Personen

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , ,