Kasteel Ter Leyen – 24 personen – België – Oost Vlaanderen

2.670,00

Kasteel Ter Leyen – 20 tot 24 personen – België – Oost Vlaanderen.
Kasteel voor trouwfeest of familieweekend huren Oost-Vlaanderen? Dat kan hier. Het sprookjesachtige kasteel Ter Leyen met 12 slaapkamers staat aan de rand van het dromerige dorpje Boekhoute en landerijen. Boekhoute ligt 30 km van Gent en 40 km ten van Brugge. Het kasteel, de gracht, de tuin, het koetshuis en de nabijgelegen portierswoning ademen een echte kasteelsfeer uit en zijn op zichzelf al bezienswaardigheden. Met speelhuis kinderen. Koetshuis ook te huur.
Faciliteiten: Bar, Jeu de boules baan, Open haard, Sauna, Terras, Trampoline, Tuin, Vaatwasser, Wifi

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: BE-4257 Categorieën: , ,

Beschrijving

Kasteel Ter Leyen – 20 tot 24 personen – België – Oost Vlaanderen.
Kasteel voor trouwfeest of familieweekend huren Oost-Vlaanderen? Dat kan hier. Het sprookjesachtige kasteel Ter Leyen met 12 slaapkamers staat aan de rand van het dromerige dorpje Boekhoute en landerijen. Boekhoute ligt 30 km van Gent en 40 km ten van Brugge. Kortom, romantiek en cultuur om de hoek. Het kasteel, de gracht, de tuin, het koetshuis en de nabijgelegen portierswoning ademen een echte kasteelsfeer uit en zijn op zichzelf al bezienswaardigheden. Met speelhuis kinderen. Koetshuis ook te huur.
Faciliteiten: Bar, Jeu de boules baan, Open haard, Sauna, Terras, Trampoline, Tuin, Vaatwasser, Wifi

Kasteel Ter Leyen afbeelding 3

U geniet van alle rust, ruimte en privacy en woont op loopafstand van de dagelijkse boodschappen, restaurant en terrasjes. Het kasteel is rookvrij, m.u.v. de kelder van het kasteel waar de wijnkelder omgetoverd is in een gezellige kroeg, waar ook een tafelvoetbalspel staat. Verder is er Wi-Fi, een stereo installatie, dvd-speler (kleine selectie dvd’s), lcd tv een Wii-spelcomputer en een spelletjeskist met diverse puzzels en gezelschapsspelen. Rondom het kasteel is er voor de kinderen een houten speelhuisje met glijbaan en schommel, een reuzenschommel, grote trampoline, voetbalgoaltjes, een volleybalnet. Voor de ouderen is er een jeu de boulesbaan (incl. ballen) en een kastelengolf parcours aangelegd.

Kasteel Ter Leyen vijver op het terrein

De zaal van het koetshuis is o.a. geschikt voor het houden van een vergadering en een prettige zaal om te werken of leuke activiteiten te organiseren. In het koetshuis is ook een sauna, toiletten, douches en een dompelbad om in af te koelen. De basisprijs voor kasteel Ter Leyen geldt voor 24 personen. Vanaf de 25e pers. betaalt u ter plaatse een extra bedrag per verblijf, kinderen onder de 3 jaar zijn gratis. Tegen meerprijs krijgt u de beschikking over het koetshuis, de masterbedroom, de damessalon of een feesttent. Door de romantische uitstraling van het kasteel is het een ideale plek voor trouwfeesten of andere banketten. De eigenaar kan u raadgeven met traiteurs, tapinstallatie en muziek. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , , , , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Aantal huisdieren

Faciliteiten

, , , , , , , ,