La Chaumière et Le Refuge – groepsaccommodatie 40 personen – België – Ardennen

2.186,00

Groepsaccommodatie Ardennen grote groep, tot 40 personen.  Ardennen, Luxemburg. Het gaat om 2 grote vakantiewoningen van 20 personen die samen een grote groepsaccommodatie vormen. La Chaumière et Le Refuge -Met privé sauna, bubbelbad,  relaxruimte.Recreatieruimte met tafelvoetbal en biljart. Ideaal voor vriendenweekend, wellness weekend, familie weekend.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie Ardennen, grote groep. Tot 40 a 42 personen.

Deze grote groepsaccommodatie in Ardennen, Luxemburg ( België )  bestaat feitelijk uit twee verschillende woningen ( en ) die zo’n 15 meter bij elkaar vandaan liggen en samen plaats bieden aan 42 personen. Geen van beide woningen heeft de faciliteiten om de gehele groep in één keer onder te kunnen brengen, maar in de tuin kan dat wel. Deze combinatie is daarom ideaal voor een zeer grote groep die intern nog enige privacy en zelfstandigheid wil bewaren. Zo zijn er in beide delen een woonkamer, een eetkamer en een compleet ingerichte keuken. De eetkamer in de grootste woning bestaat voor de helft uit een bar met tap. Ook in deze grote groepsaccommodatie een privé sauna, een 1-persoons bubbelbad en een recreatieruimte met biljart en tafelvoetbal. Achter de woningen ligt een ruime tuin met picknicktafels en speeltoestellen, die aan de achterkant grenst aan de weilanden. Dit is een groepsaccommodatie Ardennen grote groep die veel mogelijkheden biedt.

Ligging van deze 40 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen.

Villers-Sainte-Gertrude is een klein dorpje in de noordelijke Ardennen. Durbuy, de grotten van Remouchamps, zelfs Spa en La-Roche-en-Ardenne zijn snel te bereiken. Komt u om fietsend of wandelend van de prachtige natuur te genieten, dan zit u hier uiteraard ook perfect.  Een ideale groepsaccommodatie grote groep voor een vriendenweekend Ardennen of familieweekend.

Op zoek naar een groepsaccommodatie Ardennen grote groep 50-60 personen?

Indien u op zoek bent naar een nog grotere groepsaccommodatie of een accommodatie zoekt waarin de hele groep onderebracht kan worden, neem dan contact met ons op.  Wij helpen u graag bij het vinden van een grote groepsaccommodatie voor een groep van 50, 60 of meer personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,