La Cour des Seigneurs – 32 personen – België – Ardennen

2.535,00

Luxe groepsaccommodatie Ardennen 30-32 personen, 12 slaapkamers met eigen badkamer.  Met wellness faciliteiten zoals privé sauna. La Cour des Seigneurs 32 p – vanaf € 2535-. Deze grote groepsaccommodatie in België is zéér aantrekkelijk voor grote groepen. Zéér ruim, luxueus, prachtige tuin en terras en bijzondere omgeving. Stijlvol, optimale privacy en bijzonder.  Waar vindt u een groot vakantiehuis in België met een oppervlakte van 864 vierkante meter?? De ligging is op een landgoed van 2 hectare. Een zéér aantrekkelijke accommodatie voor groepen tot 32 personen.  Kijk nu naar de beschikbaarheid.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Luxe groepsaccommodatie Ardennen 30-32 personen.

Deze luxe 30 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen is gelegen op een landgoed van 2 hectare, vlakbij Maredsous in de regio van Dinant. Het grote vakantiehuis is ideaal voor grote familiefeesten, trouwpartijen of vriendenweekenden. Waar vind je een luxe groepsaccommodatie met 12 slaapkamers in België, Ardennen?? Hier!  Met een infraroodsauna, Jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en overdekt terras van 200 vierkante meter is dit de meest ideale familieweekend accommodatie voor een grote groep. Hier vindt u meer bijzondere familieweekend accommodaties in België.

Rust, Ruimte en privacy in deze luxe groepsaccommodatie.

Rust, ruimte en privacy zijn de sleutelwoorden voor dit grote vakantiehuis van 864 vierkante meter.  Het is één van de grootste en meest luxe vakantiehuizen voor grote groepen in België. Er zijn 12 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Daarnaast zijn er drie aangename en gezellige salons en een grote tuin van 1300 m2 waar u een prachtig uitzicht heeft op het omliggende landschappen. Een nieuwe wellness-ruimte met privé sauna is beschikbaar tijdens uw verblijf. Mogelijkheid van massages en schoonheidsbehandelingen door Sylvie Gieling (op afspraak). Deze luxe groepsaccommodatie Ardennen is tevens geschikt voor een of twee personen met een fysieke beperking. Prachtige omgeving en kindvriendelijk. Een aanrader voor een vakantie met een grote groep. Zéer geschikt als luxe familieweekend accommodatie België omgeving Ardennen Dinant. Kijk nu of deze luxe groepsaccommodatie Ardennen 30-32 personen voor uw familieweekend, trouwfeest, vriendenweekend of bedrijfsuitje beschikbaar is.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , , , , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,