Le Moulin de Denée – 24 personen – België – Ardennen

1.504,00

Groot vakantiehuis 24 personen Ardennen met 8 slaapkamers, Le Moulin de Denée – vanaf € 1504. 2 huisdieren toegestaan. Dit grote vakantiehuis in de omgeving van Dinant-Han-Chimay is een voormalige watermolen en ook met een feestzaal te huur. Geschikt voor trouwfeesten, vriendenweekend, familieweekenden. Er is een groot grasveld en voetbalveld. Professionele keuken.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Groot vakantiehuis 24 personen Ardennen.

Groot vakantiehuis 24 personen Ardennen, Dinant, huren?   Dit grote vakantiehuis voor 20 tot 24 personen in de Ardennen is ideaal als vriendenweekend- of familieweekend accommodatie. Dit grote vakantiehuis met 8 slaapkamers was in de 18e eeuw een watermolen. Het grote huis is zeer geschikt voor familieweekenden, trouwfeesten en vrienden weekend. De naast gelegen feest zaal is te huur, eventueel met professionele catering. Dat maakt deze grote vakantiewoning Ardennen ook geschikt als locatie voor een trouwfeest. In dit magnifieke vakantiehuis vindt u veel het ruimte die de klok slaat.  Naast het vakantiehuis is ook een bijgebouw te huur. Ook deze is compleet ingericht.  Om het huis liggen diverse terrassen. Er is een omheind grasveld en er is een voetbalterrein. Dat maakt deze accommodatie bij Dinant bij uitstek geschikt voor een vriendenweekend of familieweekend.

Wat is er in de regio te doen?

De regio biedt veel prachtigs: kastelen, panorama’s, wandelroutes en mountainbikeroutes. Tal van sportieve activiteiten zijn mogelijk: paardrijden, mountainbiken, klimmen, karten en meer. Bij de Abdij van Maredsous (3,5km) proeft u bier en kaas proeven. Falaën (7km) is één van de mooiste plaatsen van Wallonië. Een groot vakantiehuis 24 personen in de Ardennen dat zijn gelijke niet kent.

Let op: Een klein deel van het huis wordt bewoond door een ouder echtpaar. Zij hebben een eigen ingang.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , ,