Le Roi – 30 personen – België – Ardennen

1.531,00

Vrijstaand vakantiehuis 30 personen Ardennen, Le Roi. Dit grote vakantiehuis in Ardennen, Namen heeft 10 slaapkamers, speelkamer voor de kinderen, omheinde tuin en veel meer extra’s. Kindvriendelijk, ligging midden in de bossen. Romantisch landhuis met authentieke sfeer.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Vrijstaand vakantiehuis 30 personen Ardennen, 10 slaapkamers.

Een vrijstaand vakantiehuis 30 personen Ardennen, Namen. Geschikt voor 30 tot 32 personen.  Ligging in een fantastische omgeving.  Dit grote vakantiehuis in België beschikt over 10 slaapkamers, meerdere badkamers, keuken, speelkamer, wifi internet, wasmachine, vaatwasser en vele extra’s. In de speelkamer bevindt zich een tafeltennis tafel. De tuin is omheind maar er is ook een terras.  Kinderbed en kinderstoel aanwezig.

Prachtige ligging midden in de bossen, ideaal voor natuurliefhebbers.

Dit 30 persoons vakantiehuis ligt in een dal en midden in de bossen. Het is goed gerenoveerd meet behoud van de uniek sfeer. Een zeer charmant landhuis vlakbij de abdijen van Maredsous en Maredret. Er zijn vele uitgaansmogelijkheden en activiteiten in de omgeving. Te weten een natuurreservaat, kastelen en de stad Dinant (15 km) met een casino en diverse restaurants. Prachtige accommodatie. Een veilige locatie voor een verblijf met kinderen. Een prima prijs- en kwaliteitsverhouding.  Een relatief goedkope familieweekend accommodatie in Ardennen, Namen.

Dit grote vakantiehuis kan ook gehuurd worden voor groepen kleiner dan 30 personen.

Dit prachtige landhuis in de Ardennen is geschikt voor 30 tot 32 personen maar kan ook door kleinere groepen gehuurd worden. U betaalt dan wel dezelfde huurprijs maar heeft meer ruimte en privacy. Uiteraard betaalt u alleen maar toeristenbelasting naar het aantal personen dat in deze familie weekend accommodatie overnacht.  Ook voor een familieweekend België 20, 22, 24 of 26 personen kan dit grote vakantiehuis gehuurd worden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , , ,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

,

Aantal huisdieren

Faciliteiten

, , , ,