Le Tri Renard – 25 personen – België – Ardennen

2.701,00

Groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen, dicht bij kuuroord Spa, Le Tri Renard. Dit luxe landhuis met binnenzwembad is geschikt voor 20 tot 28 personen en heeft 10 slaapkamers en een grote, omheinde tuin. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Verwarmd zwembad is hele jaar open! Ideale familieweekend accommodatie. Kindvriendelijk, uniek, prachtige omgeving. Eén van de mooiste familie villa’s in de Ardennen.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Op zoek naar een groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen?

Uniek, groot vakantiehuis in de Ardennen met verwarmd binnenzwembad welke het hele jaar door open is. Op loopafstand van het centrum van Spa, ligt dit prachtige, enorme vakantiehuis met grote omheinde tuin in een rustige laan. Dit 20 tot 28 persoons vakantiehuis met zwembad in de Ardennen is om diverse redenen uniek. Deze unieke familieweekend accommodatie heeft maar liefst 10 ruime slaapkamers. Iedere slaapkamers heeft een eigen badkamer en er is een binnenzwembad met veel ontspanningsruimte rondom.
Een buitengewoon, groot huis in Spa, Ardennen. Om met familie, vrienden of collega’s een aangenaam verblijf te hebben. De ligging is perfect: rustig en alle mogelijke activiteiten in het kleine kuuroord Spa zijn dichtbij. Dit is misschien wel de mooiste familieweekend accommodatie van de Ardennen. Reserveer deze prachtige accommodatie of neem contact me ons op voor een vrijblijvende optie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , ,