L’Horécalienne – 30 personen – België – Ardennen

1.175,00

Groot vakantiehuis België, Ardennen, 30 personen, 9 slaapkamers. Ideaal als vrienden weekend accommodatie. Tegen betaling is er een privé sauna en jacuzzi beschikbaar. Er is een bar en een dansmogelijkheid.
Het grote vakantiehuis is eenvoudig, maar gezellig ingericht. Dit huis beschikt over diverse faciliteiten. Het biedt een leuk uitzicht over de Lienne-vallei.Of het nu winter of zomer is, het vakantiehuis brengt zowel skipistes als wandelpaden binnen bereik. De mooiste attracties van de Ardennen liggen hier op je te wachten

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: BE-1579 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Groot vakantiehuis België, 30 personen, 9 slaapkamers. Ideaal als vrienden weekend accommodatie. Tegen betaling is er een privé sauna en jacuzzi beschikbaar. Er is een bar en een dansmogelijkheid.
Het grote vakantiehuis is eenvoudig, maar gezellig ingericht. Dit huis beschikt over diverse faciliteiten. Het biedt een leuk uitzicht over de Lienne-vallei.Of het nu winter of zomer is, het vakantiehuis brengt zowel skipistes als wandelpaden binnen bereik. De mooiste attracties van de Ardennen liggen hier op je te wachten. Skiën – of heerlijk genieten van de zon – kun je afwisselen met een bezoek aan het Mardasson-museum, het labyrint van Barvaux, de zondagsmarkt van Bomal, de ruïnes van La Roche of Burg-Reuland, de Hoge Venen. Naast de bijzondere uitstapjes kun je in de regio vind je veel specialiteitenrestaurants en kleine culinaire dorpswinkeltjes. Dus als je van lekker eten houdt, zit je hier goed!Jacuzzi op aanvraag minimaal 3 dagen à €35 per dag. Een receptie kamer met dansvloer en de bar is op aanvraag beschikbaar tegen een prijs van 200 €. Indien je een goedkoop vakantiehuis in België zoekt voor een grote groep tot 30 personen, is dit een gezellige en geschikte accommodatie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , , , ,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

, ,

Aantal huisdieren

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,