Ol Backhaus – 20 personen – België – Ardennen

1.210,00

Wellness villa 20 personen Ardennen. Grote tuin. Met jacuzzi, prive sauna en solarium. Met 8 slaapkamers en 7 badkamers.
Deze grote wellness villa huis heeft een oppervlakte van 420 m² en is gelegen in de regio Hoge Venen. Relaxruimte met jacuzzi, sauna, solarium en bar. Vier slaapkamers beschikken over een eigen badkamer of kleine wasruimte. Veel speelmogelijkheden voor de kinderen.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Wellness villa 20 personen Ardennen. Met jacuzzi, prive sauna en solarium. Met 8 slaapkamers en 7 badkamers.
Deze grote wellness villa huis heeft een oppervlakte van 420 m² en is gelegen in de regio Hoge Venen. Geniet van de wellness-voorzieningen terwijl de kinderen zich vermaken in de eindeloos grote tuin met vele speeltoestellen. Kom in deze luxe villa tot rust in de relaxruimte met jacuzzi, sauna, solarium en bar. Vier slaapkamers beschikken over een eigen badkamer of kleine wasruimte.

In de tuin kunt u barbecueën, zonnebaden op het prachtige houten terras, jeu de boules spelen en volleyballen. Binnen zijn er mogelijkheden voor biljart en tafelvoetbal. Wanneer u aan het einde van de dag vermoeid bent van alle activiteiten, rust u lekker uit bij het haardvuur. Het vakantiehuis ligt in een klein, vredig dorp aan de rand van de Hoge Venen. De grote tuin van meer dan 2000 m² is een waar paradijs. U bevindt zich op 7 km. afstand van het meer van Robertville en het meer van Bütgenbach, waar u prachtige wandelingen kunt maken. In de winter worden wandelpaden omgetoverd in witte langlauf- en skipistes. Een heerlijke wellness villa voor een vriendinnenweekend, familieweekend of vriendenweekend Ardennen. Ook aantrekkelijk om in kader yoga weekend Ardennen te huren.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , ,

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

, , ,

Aantal huisdieren

Faciliteiten

, , , , ,