Vakantieboerderij Posterholt – Nederland – Limburg – 40 personen

1.430,80

Het authentieke karakter van de vakantieboerderij is zorgvuldig bewaard gebleven maar aangepast aan de eisen van deze tijd. Rondom de ruime verzorgde binnenplaats liggen de drie groepsverblijven.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie ligt in het hart van het Limburgse land. Rondom de ruime binnenplaats liggen de drie comfortabele groepsverblijven, die je zowel afzonderlijk als samen kunt boeken. Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen. De groep heeft alle genoemde faciliteiten in de accommodatie exclusief voor je groep.

Een groepsaccommodatie in Limburg met sport- en speelweide 

De groepsaccommodatie beschikt over een ruime verblijfsruimte met bar, een goed ingerichte keuken en voldoende sanitaire voorzieningen. De boerderij is voorzien van centrale verwarming en een modern brandbeveiligingssysteem. De groepsaccommodatie heeft een eigen terras met tuinmeubilair. Rondom de boerderij liggen sport- en speelweiden, waar je allerlei activiteiten kunt organiseren. Zo is er onder andere een voetbal- en volleybalveld. De kleintjes kunnen veilig genieten in hun eigen speeltuintje met leuke speeltoestellen. De slaapkamerindeling is als volgt: 2 x 6, 2 x 5 en 6 x 3 persoons kamers, voornamelijk stapelbedden. Men dient zelf een dekbed, linnengoed en een kussen mee te nemen.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

De fraaie landschappelijke omgeving bied je talloze mogelijkheden voor ontspannen fiets- en wandeltochten en uitstapjes. Zo kun je heerlijk wandelen in het Nationale Park de Meinweg, het Roerdal en het glooiende Leudal. Je kunt ook een boottocht maken over de Maasplassen. Daar zijn verschillende watersportmogelijkheden. Er is ook de mogelijkheid om te moutainbiken.

Weekendje weg Limburg?

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,