Vakantiehuis 20 personen Kempen

Boek hier je vakantiehuis 20 personen Kempen

Zoals een vakantiehuis 20 personen Kempen met grote tuin, terras en vrij uitzicht over de mooie omgeving. Een enkel groot vakantiehuis Kempen, 18, 20, 22 personen, beschikt over een privé zwembad en omheinde tuin. Je kunt één groot vakantiehuis Brabantse Kempen 20 of meer personen huren of meerdere huisjes of bungalows op een vakantiepark Kempen huren.

bijzondere groepsaccommodaties banner


Waar ligt de Kempen precies?

De Kempen ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en in het noordoosten van België. Het is een gebied wat bekend staat om zijn natuurschoon en zijn uitgestrekte bossen. Een ideaal gebied om er een vrienden- of familieweekend te vieren. Je vindt diverse vakantieparken in de Kempen. Indien je echter een vakantiehuis 20 personen Kempen wilt huren, ben je aangewezen op particuliere vakantiehuizen en groepsaccommodaties Kempen.

heide op de Brabantse Kempen

Groot vakantiehuis Kempen familieweekend of reünie

De Kempen, een geweldige regio om een familieweekend België of Nederland te vieren. Je kunt bij ons familieweekend accommodaties Kempen 20+ personen in zowel Brabantse Kempen België als Nederland huren.


Mannenweekend in de Kempen vieren

Een mannenweekend of vriendenweekend in de Kempen vieren en op zoek naar een geschikte accommodatie? Diverse grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties Kempen zijn geschikt voor een weekendje weg met vrienden of mannen groepen.

vriendenweekend uitjes gezelligheid

Vakantiehuis 20 personen Kempen met zwembad huren

Het is mogelijk een groot vakantiehuis Kempen met zwembad te huren. Een en ander is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van boeken. Het aantal grote vakantiehuizen Kempen met privé zwembad is beperkt. Elders in Nederland en België vind je uitgebreide mogelijkheden een 20 persoons vakantiehuis met privé zwembad te huren. Ook als je een groepsaccommodatie België met overdekt zwembad zoekt, zijn er diverse mogelijkheden.


Midden in de natuur

Indien je een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of villa in de Kempen huurt, weet je één ding zeker. Je verblijft midden in de natuur en hebt uitgebreide mogelijkheden om te wandelen en fietsen. De Kempen, ook ideaal voor een wandelvakantie België met een groep.

bos op de Kempen

Vakantieparken Kempen

In de Kempen vind je diverse vakantieparken waaronder EuroParcs Hoge Kempen in Zutendaal. Op dit park in Zutendaal kan je weliswaar geen vakantiehuis voor een grote groep huren maar er zijn wel 6 persoons vakantiehuizen te huur. Als je met meerdere gezinnen een familieweekend in de Kempen wilt vieren, zou je bijvoorbeeld 4 huisjes van ieder 6 personen kunnen huren. Apart vakantie vieren maar toch samen.

Villaforyou wellness banner

Europarcs Hoge Kempen bovenaanzicht

Center Parcs De Vossemeren

Dit familiepark met Aquapark en Aquamondo ligt in Lommel, België. Met ideale ligging in de Brabantse Kempen. Bij Center Parcs de Vossemeren zijn 6 en 8 persoons bungalows te huur. Ook hier geldt dat als je meerdere accommodaties bij elkaar huur, je met een grote groep kunt overnachten.

VIP-cottage-de-vossemeren-10-personen

Center Parcs De Kempervennen

Dit familiepark ligt aan het Nederlandse deel van de Brabantse Kempen. Te weten in Westerhoven en niet ver van Eindhoven. Ook op dit park is van alles te doen voor jong en oud. Bij Center Parcs De Kempervennen zijn luxe bungalows voor 10 personen te huur. Indien je 2 van deze luxe en grote bungalows kunt huren, kan je er met een groep van 20 personen verblijven.

VIP Eden cottage de Kempervennen 12 personen

Hoeveel slaapkamers moet je grote vakantiehuis in De Kempen hebben?

Of je nu een 20 persoons vakantiehuis in het Nederlandse gedeelte van De Kempen zoekt of in De Kempen, België. Een goede nachtrust is belangrijk en ook tijdens een familieweekend of vriendenweekend Kempen. Boek daarom altijd een groot vakantiehuis in De Kempen met voldoende slaapkamers. Goed slapen en uitgerust wakker worden, dat is ideaal om je dag weer glans te geven.


Vakantiehuis 20 personen Kempen met hond.

Een vakantie met de hond in de Kempen is zeker genieten. In veel grote vakantiehuizen Kempen zijn huisdieren toegestaan.


op vakantie ontspannen met de hond

Geen groot vakantiehuis 20+ personen in Kempen beschikbaar?

Indien er in de gewenste periode geen grote vakantiehuizen Kempen beschikbaar zijn maar je wilt wel je familie- of vrienden uitje in de Kempen vieren, is het misschien een optie om 2 familie vakantiehuizen te huren. Het voordeel is dat je dan 2 huiskamers en 2 keukens hebt om maaltijden voor de hele groep te bereiden.


landal zwemparadijs banner