Vakantiehuis Vlaamse Ardennen 20 personen

Boek hier je vakantiehuis Vlaamse Ardennen 20 personen.

Wie op zoek is naar een vakantiehuis Vlaamse Ardennen 20+ personen, vindt deze hier. Ook voor een villa, vakantiehuis of groepsaccommodatie 20, 22, 24, 26 personen Vlaamse Ardennen met privé zwembad. Ideaal voor een familie- of vriendenweekend Vlaamse Ardennen. Ook ideaal voor een familieweekend België

bijzondere groepsaccommodaties banner


Vakantiehuis Vlaamse Ardennen 20 personen met zwembad

Indien je een vakantiehuis 20 personen met eigen zwembad in de Vlaamse Ardennen wilt reserveren, is dat mogelijk zolang er beschikbaarheid is. Indien er geen grote vakantiehuizen Vlaamse Ardennen met privé zwembad beschikbaar zijn, verwijzen wij graag naar het totaalaanbod grote vakantiehuizen met zwembad. Ook voor een vakantiehuis 20 personen België met zwembad in de Hoge of Lage Ardennen.


vakantie met hond Ardennen

Aanrader villa Vlaamse Ardennen 24 tot 30 personen.

Deze 30 persoons villa in de Vlaamse Ardennen heeft werkelijk alles. Geweldige faciliteiten en een fantastische ligging. Een absolute aanrader voor een geslaagd familieweekend, vriendenweekend of groepsuitje.

Villa Col 38 - België - Oost-Vlaanderen - 30 personen img-3

Groot vakantiehuis Vlaamse Ardennen met wellness faciliteiten.

Wie op zoek is naar bijvoorbeeld een 20, 22 of 24 persoons villa of vakantiehuis Vlaamse Ardennen met sauna, bubbelbad, whirlpool of buitenjacuzzi zit hier goed. Diverse grote vakantiehuizen Oost-Vlaanderen hebben één of meer wellness faciliteiten.
Aanrader: Eén van de mooiste 20 tot 24 persoons vakantiehuizen Vlaamse Ardenenn is deze villa Mareon. Met sauna én whirlpool.


20 persoons vakantiehuizen Vlaamse Ardennen met hond

In veel grote vakantiehuizen Ardennen Vlaanderen zijn huisdieren zoals honden van harte welkom. Bij iedere grote accommodatie staat aangegeven hoeveel huisdieren, de kosten en eventuele bijzondere voorwaarden.

vakantie met hond Ardennen

Villaforyou wellness banner

Groot vakantiehuis Vlaamse Ardennen huren en locatie

De locatie bepaalt voor meer dan 50 % het succes van een weekendje weg met een groep, groepsreis of andere type groepsuitje inclusief overnachting. Zekere in het kader van een trouwfeest, familiereünie, spiritueel weekend of Retreat dient de locatie bijzonder te zijn. Als je met een groep bijzonder wilt overnachten in Oost-Vlaanderen, zit je net zoals in de Ardennen Luxemburg, goed. Veel grote vakantiehuizen Vlaamse Ardennen 20, 22, 24 tot 30 personen bevinden zich op bijzonder mooie locaties. Veelal midden in de natuur maar soms ook in de directe omgeving van een plaats of stad.


Grote vakantiehuizen Vlaamse Ardennen 10+ slaapkamers

Het is mogelijk een groot vakantiehuis Vlaamse Ardennen 20 personen met 10 of meer slaapkamers te huren, belangrijk bij de planning van een uitje of weekendje weg inclusief overnachting voor een grote groep. Het is zeker ook mogelijk een groepsaccommodatie Vlaamse Ardennen met 12, 14 of meer slaapkamers te huren. De mogelijkheden zijn echter altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en status van het moment.


Speelgelegenheid kinderen

Indien je in de Vlaamse Ardennen een groepsaccommodatie België of groot vakantiehuis wilt huren voor een familieweekend of familiereünie met kinderen, is het belangrijk een accommodatie te huren met speelkamer, speelzolder of andere ruimte waar kinderen kunnen spelen. Voor een familiereünie in het voorjaar, zomer of herfst is een tuin met speelattributen een aanrader. Een schommel, zandbak en trampoline tref je meestal aan bij de grotere accommodaties.

Vakantiehuis 20 tot 30 personen Vlaamse Ardennen mannenweekend.

Het is mogelijk een 20 tot 30 persoons groepsaccommdatie of groot vakantiehuis Vlaamse Ardennen te huren in het kader van een vrienden- of mannenweekend. Dan is het prettig als zo een groot vakantieverblijf Vlaamse Ardennen over bijvoorbeeld een biljart, tafeltennistafel en / of biertap beschikt.

mannenweekend aan de bar

Mindervaliden vakantiehuizen groepen Vlaamse Ardennen

Een mindervaliden vakantie Vlaamse Ardennen organiseren, betekent uitdagingen aan gaan. Eén van die uitdagingen is het vinden van een mindervaliden vakantiehuis of groepsaccommodatie Vlaamse Ardennen. Dat is een aangepast vakantiehuis voor mensen met een fysieke beperking. Er zijn diverse mindervaliden groepaccommodaties in de Ardennen te huur, ook in het specifieke gebied van de Vlaamse Ardennen.

mindervalide man met kleinkinderen en hond


landal zwemparadijs banner