De Berken – 20 personen – Nederland – Noord Brabant

1.521,00

Groepshuis 20 personen met privé sauna in Noord-Brabant, De Berken – vanaf 1629. Dit luxe landhuis met 6 slaapkamers biedt veel privacy. Het heeft een grote tuin en terras en ligt aan de rand van de bossen en diverse natuurgebieden.  De speeltoestellen, zandbak, trampoline, tafeltennistafel en privé sauna maken deze groepsaccommodatie 20 personen tot iets heel bijzonders. Voor wie een luxe vakantiehuis in Nederland voor een grote groep zoekt. Ideaal voor luxe familieweekend Nederland. Ook ideaal als vriendenweekend accommodatie.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepshuis 20 personen Noord-Brabant met privé sauna. 
Dit grote vakantiehuis in Noord-Brabant heeft 6 slaapkamers, privé sauna en is geschikt voor 16 tot 20 personen. Een heerlijk groepshuis voor een familieweekend in Brabant. Dit groepshuis voor 20 personen is een landhuis ( villa ) wat grenst aan een bos en over prachtige voorzieningen beschikt. Het is een ideaal vakantiehuis in de bossen. Omdat dit grote landhuis over een bar, tafelvoetbal, tv en spelcomputer beschikt, is deze accommodatie ook ideaal voor een weekend met vrienden.  De trampoline, zandbak en speeltoestellen maken ieder familieweekend met kinderen helemaal perfect.   Het landhuis is geheel vrijstaand en heeft een grote tuin en terras. Er zijn 6 luxe slaapkamers en de accommodatie is luxe en biedt veel privacy. Indien u een 20 persoons groepshuis in Nederland zoekt voor een familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend is dit luxe landhuis zeker een aanrader.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,