Vakantiehuis 26 personen

Vind hier je vakantiehuis 26 personen.

Op zoek naar een 26 persoons vakantiehuis? Een groot vakantiehuis in België, Frankrijk, Duitsland of Nederland? Wij hebben op deze website alleen die grote vakantiehuizen verzameld die er op een positieve manier uitspringen.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Zoals een vakantiehuis 26 personen Ardennen met 12 slaapkamer en privé zwembad of een luxe villa voor 26-30 personen met Turks Stoombad en indoor zwembad. Of u nu een groot vakantiehuis voor 26 personen in België of Nederland zoekt of een familiehuis grote groep in Kroatië, Zweden of Oostenrijk. U vindt hier de allermooiste vakantiehuizen voor grote groepen. Ook grote vakantiehuizen voor een familieweekend of vrienden uitje.


landal zwemparadijs banner

Vakantiehuis 26 personen met meer dan 10 slaapkamers

Een groot vakantiehuis met 10, 14, 18 of 20 slaapkamers huren?? U kunt via onze website vakantiehuis-10-slaapkamers.nl supersnel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties vinden die de beschikking hebben over 10 of meer slaapkamers. Ideaal indien u weet met hoeveel personen u een weekendje weg gaat en hoeveel slaapkamers en bedden u nodig heeft. Ook voor een vakantiehuis voor 26 personen met 14, 15 of 16 slaapkamers in de Ardennen of West-Vlaanderen.


grote groep op het strand

Villaforyou wellness banner

Groot vakantiehuis met privé zwembad huren

We hebben een uniek aanbod grote vakantiehuizen met privé zwembad. Het is zelfs mogelijk een groot vakantiehuis voor 26 personen met privé binnenzwembad, sauna en hottub te huren. Zo een groot wellness vakantiehuis is ideaal voor een vriendinnenweekend of luxe personeelsuitje. U kunt binnen ieder land binnen Europa naar grote villa’s en vakantiehuizen met eigen zwembad zoeken. Het is echter ook altijd mogelijk een bungalow voor 26 personen op een luxe vakantiepark met gemeenschappelijk zwembad te boeken. De kosten daarvan zijn aanmerkelijk lager dan een weekendje weg in een villa met indoor zwembad.


groot vakantiehuis met prive zwembad

Groot vakantiehuis 26 personen voor familieweekend?

We hebben een uniek aanbod grote familieweekend accommodaties in de Benelux en heel Europa te huur. Deze kenmerken zich door een prettige sfeer, ruime faciliteiten, een bijzondere ligging en betaalbare prijs. Het is ook mogelijk een 26 persoons familieweekend accommodatie inclusief activiteiten programma en catering te boeken. We bieden hier bijvoorbeeld een familieweekend arrangement in Noord-Brabant aan. Interesse in het boeken van een verzorgd familieweekend arrangement inclusief overnachting? Neem voor een offerte vrijblijvend contact met ons op.

landal zwemparadijs banner