Groot vakantiehuis Griekenland

Een groot vakantiehuis Griekenland huren, een bijzondere ervaring.

Wie met vrienden of familie een groepsvakantie in Griekenland wil gaan vieren en een groot vakantiehuis aan de Griekse Kust of op één van de Griekse Eilanden zoekt, kan bij ons kiezen uit divers mogelijkheden. Van een 12 persoons groot vakantiehuis Griekenland met privé zwembad in Kos of Kreta tot een 20 of 22 persoons vakantievilla met privé sauna in Skaloma, Corfu, Kreta, Eretria of Pelopennesos. Vaak geniet je vanuit je vakantie villa Griekenland van een fantastisch uitzicht op zee en soms zelfs heb je je eigen privé strand.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Met het huren van een groot vakantiehuis Griekenland maak je een verrassend goede keuze. Zeker voor een vakantie met intieme vrienden of familie.

Groot vakantiehuis Griekenland met prive zwembad huren.

Ben je op zoek binnen Griekenland  naar een villa of groot vakantiehuis met privé zwembad? Er zijn redelijk wat villa’s met privé zwembad voor groepen van 10 tot 16 personen te huur. Indien je echter een vakantievilla of grote vakantiewoning in Griekenland voor 20, 22 of 24 personen met privé zwembad zoekt, is de spoeling bijzonder dun. Er zijn gelukkig uitzonderingen. Zo is en een 20 tot 28 persoons vakantiehuis annex villa met privé zwembad op Kreta te huur. Er zijn verschillende varianten.Ideaal voor grotere groepen.  Deze grote vakantiehuizen beschikken over airco, een wasmachine en kindermeubilair. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Op ongeveer 2 uur rijden van Athene ligt een 18 tot 20 persoons vakantiehuis met privé zwembad.  Dit is één van de weinige grote vakantiehuizen met zwembad op het vasteland van Griekenland.

landal zwemparadijs banner

In dit grote vakantiehuis met fantastisch uitzicht op zee zijn huisdieren wel welkom.

Villaforyou wellness banner

Grote villa met buitenzwembad

Met het vliegtuig naar je vakantiebestemming in Griekenland.

Als je als groep een groot vakantiehuis of vakantievilla in Griekenland gehuurd hebt, kun je mogelijk ook een groeps vliegticket kopen. Meestal is een ticket voor een groep voordeliger dan een individuele vliegticket.  Je moet voor een dergelijke groepsticket wel op tijd een offerte aanvraag doen en de tarieven van de verschillende vliegtickets + voorwaarden goed met elkaar vergelijken.

Je kunt in Nederland al huurauto’s bestellen voor je vakantie met vrienden of familie in Griekenland.

landal zwemparadijs banner