Groot vakantiehuis met zwembad

Groot vakantiehuis met zwembad voor groepen.

Wie een groot vakantiehuis met zwembad in bijvoorbeeld België, Nederland, Spanje, Frankrijk, Italië of Portugal zoekt, vindt deze zeker op deze website. Je kunt bij ons ook een groot vakantiehuis met binnenzwembad boeken.

bijzondere groepsaccommodaties banner


Onze specialisatie, grote vakantiehuizen met privé zwembad.

Wij zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen met zwembad. Of u nu een groot vakantiehuis met zwembad voor 10, 12, 14, 20 of 30 personen zoekt, of eentje voor 40 of 50 personen, voor iedere grote groep en aangelegenheid vindt u bij ons een geschikte accommodatie. Het is ook mogelijk een villa met zwembad en privé sauna te boeken.

landal zwemparadijs banner


Grote villa met buitenzwembad

Groot vakantiehuis met privé zwembad voor familieweekend

Ook indien u een groot vakantiehuis met verwarmd binnen zwembad en sauna in België of Nederland voor een familieweekend zoekt. Deze grote familie vakantiehuizen in België en Nederland hebben soms wel 8, 9, 10 of meer slaapkamers en wel 4, 5 of 6 badkamers. Deze grote vakantiehuizen voor groepen hebben soms wel een capaciteit om te overnachten voor 34, 38, 40 of 55 personen.


Groot vakantiehuis voor een groep met binnen- of buitenzwembad huren?

Het ligt sterk van de periode af welke type vakantiehuis geschikt is.  In de zomer zal een groot vakantiehuis met buitenzwembad waarschijnlijk volstaan terwijl in de lente, herfst en winter een verwarmd binnen zwembad een “must” is. Overigens hebben de meeste grote vakantiehuizen een niet verwarmd buitenzwembad welke slechts enkele maanden per jaar voor de gasten geopend is.  Meestal zijn de onverwarmde buitenzwembaden die bij grote vakantiehuizen en vakantieparken horen, geopend van juni tot en met september.


privé binnenzwembad genieten

Met Kerstmis, Pinksteren of Hemelvaart een groot vakantiehuis met zwembad boeken.

Als je bijvoorbeeld met Kerstmis, Hemelvaart of of Pinksteren een groot vakantiehuis met zwembad wilt huren, neem dan een accommodatie met verwarmd binnen zwembad en eventueel sauna. Zeker in het voor- en najaar geniet je extra van eventuele wellness faciliteiten in en rond je grote vakantiehuis of luxe vakantievilla.


Een groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen boeken.

De Ardennen zijn het domein voor grote groepen die er een weekendje of andere periode tussen uit willen. De Ardennen zijn met name aantrekkelijk voor actieve groepsreizen, familieweekenden, vrienden weekenden en schoolkampen. Wie een groot vakantiehuis in de Ardennen met zwembad zoekt, heeft de keuzen uit meer dan 100 geschikte accommodaties. Je kunt ook een groot vakantiehuis met wellness in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk boeken.

Villaforyou wellness banner


groot vakantiehuis in de natuur met jacuzzi

Grote vakantiehuizen Ardennen en jongeren groepen

Ook indien u een 14, 18, 20 of 30 persoons vakantiehuis met zwembad in de Ardennen wilt huren, zijn er volop mogelijkheden.  In de regel worden grote vakantiehuizen in de Ardennen niet aan groepen jongeren zonder begeleiding verhuurd. Bepaalde accommodaties in de Ardennen, ook met zwembad, worden wel aan groepen jongeren verhuurd in verband met bijvoorbeeld een schoolkamp.  Er moet dan wel sprake zijn van een georganiseerd evenement door de school en fysieke begeleiding en controle.


Vakantiehuis met zwembad voor groepen van meer dan 40 personen.

Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis of groepsverblijf met zwembad voor een groep groter dan 40 personen, neem dan even contact met ons op. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.


jongeren plezier in het zwembad

Grote vakantiewoning met zwembad voor familie uitje boeken

In het geval van een familie uitje, familie dag of familieweekend wordt aangeraden een grote vakantiewoning op een vakantiepark met indoorspeeltuin, restaurant en overdekt zwembad te boeken. Dat biedt meer mogelijkheden voor vermaak.


Vakantiehuis grote vrienden groep met zwembad, sauna boeken

Aan een groot vakantiehuis met zwembad voor een grote vrienden groep worden andere eisen gesteld dan aan een familieweekend verblijf met zwembad. Bij dit type accommodaties is een recreatie ruimte, bar en biljart zeker aan te bevelen.


landal zwemparadijs banner