Groot vakantiehuis met zwembad

Groot vakantiehuis met zwembad voor groepen.

Wie een groot vakantiehuis met zwembad in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk, Italië of Portugal zoekt, vindt deze zeker op deze website. Wij zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen en groepsverblijven, met en zonder zwembad.  Of u nu een groot vakantiehuis met zwembad voor 10, 12, 14, 20 of 30 personen zoekt, voor iedere grote groep en aangelegenheid vindt u bij ons een geschikte accommodatie.  Ook indien u een groot vakantiehuis met verwarmd binnen zwembad en sauna in België of Nederland voor een familieweekend zoekt.

Groot vakantiehuis voor een groep met binnen- of buitenzwembad huren?

Het ligt sterk van de periode af welke type vakantiehuis geschikt is.  In de zomer zal een groot vakantiehuis met buitenzwembad waarschijnlijk volstaan terwijl in de lente, herfst en winter een verwarmd binnen zwembad een “must” is. Overigens hebben de meeste grote vakantiehuizen een niet verwarmd buitenzwembad welke slechts enkele maanden per jaar voor de gasten geopend is.  Meestal zijn de onverwarmde buitenzwembaden die bij grote vakantiehuizen en vakantieparken horen, geopend van juni tot en met september.  Als je bijvoorbeeld met kerstmis of hemelvaart een groot vakantiehuis met zwembad wilt huren, neem dan een accommodatie met verwarmd binnen zwembad en eventueel sauna.

groot vakantiehuis in de natuur met jacuzzi

Een groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen boeken.

De Ardennen zijn het domein voor grote groepen die er een weekendje of andere periode tussen uit willen. De Ardennen zijn met name aantrekkelijk voor actieve groepsreizen, familieweekenden, vrienden weekenden en schoolkampen. Wie een groot vakantiehuis in de Ardennen met zwembad zoekt, heeft de keuzen uit meer dan 100 geschikte accommodaties. Je kunt ook een groot vakantiehuis met wellness in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk boeken.

Ook indien u een 20 of 30 persoons vakantiehuis met zwembad in de Ardennen wilt huren, zijn er volop mogelijkheden.  In de regel worden grote vakantiehuizen in de Ardennen niet aan groepen jongeren zonder begeleiding verhuurd. Bepaalde accommodaties in de Ardennen, ook met zwembad, worden wel aan groepen jongeren verhuurd in verband met bijvoorbeeld een schoolkamp.  Er moet dan wel sprake zijn van een georganiseerd evenement door de school en fysieke begeleiding en controle.

Vakantiehuis met zwembad voor groepen van meer dan 40 personen.

Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis of groepsverblijf met zwembad voor een groep groter dan 40 personen, neem dan even contact met ons op. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.