Groot vakantiehuis Nederland?

Wie een groot vakantiehuis Nederland wil huren, vindt hier een uniek aanbod. Van grote vakantiehuizen in Brabant, Zuid-Limburg, Overijssel tot familie weekend accommodaties in Zeeland, Noord-Holland, Ameland of Texel.

Aanbevolen grote vakantiehuizen in Nederland

 

Het Houten Huis

Houten huis vakantiehuis 20 personen Nederland

Mooi vakantiehuis voor 20 personen in Ouddorp

 

 

Lodge Slabroek

Lodge Slabroek Nederland vakantiehuis 20 personen

Vakantiehuis voor 20 personen in natuurgebied

 

 

Villa het Voorhuis

Villa het voorhuis met sauna en jacuzzi

Landelijke villa met jacuzzi en sauna

 

Van een groot vakantiehuis Nederland met privé zwembad van 20 tot 30 personen tot groepsaccommodaties in Nederland tot 40 á 50 personen.  Je vindt hier naast luxe vakantiehuizen Nederland voor grote groepen ook betaalbare accommodaties.  Het is ook mogelijk een groot en goedkoop vakantiehuis in Nederland voor een schoolkamp of vriendenweekend te boeken. Het boeken van een goedkope vakantieboerderij Nederland is ook mogelijk.

Groot vakantiehuis Nederland aan zee huren.

Wie een familieweekend accommodatie in Nederland zoekt, kan een luxe villa aan zee huren of een groot vakantiehuis aan zee.  Voor een familieweekend in Nederland tot 20 personen, is een groot vakantiehuis aan zee meestal geschikt. Voor een familieweekend met 10 tot 14 personen, past een luxe villa aan zee meestal beter. Voor grotere groepen, zijn groepsaccommodaties aan zee beter geschikt. Je kunt via deze site een groot vakantiehuis aan zee huren in Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland maar ook een familieweekend accommodatie aan zee in Texel of Ameland boeken. Voor een luxe villa 20 tot 30 personen aan de Nederlandse kust, neem voor de beschikbaarheid contact met ons op. Voor een vakantiehuis in Nederland met 10 of meer slaapkamers, zie de website www.vakantiehuis-10-slaapkamers.nl

Groot vakantiehuis Nederland met privé zwembad huren.

Op zoek naar een 20 tot 30 persoons vakantiehuis met privé zwembad in Nederland?  Het is mogelijk een grote vakantiewoning met eigen zwembad aan de Nederlandse Kust te huren of een luxe villa met privé zwembad.  Grote groepen vanaf 30 personen huren een groepsaccommodatie met zwembad in bijvoorbeeld Gelderland, Overijssel, Friesland of Zeeland.  Grote vakantiehuizen in Nederland met eigen zwembad zijn beperkt beschikbaar. Boek een vakantiehuis Nederland met privé zwembad voor een grote groep daarom ruim op tijd en reken niet op een last minute vakantiehuis of villa met privé zwembad. Via deze site kunt u ook een familie weekend accommodatie Nederland met privé zwembad huren.