Vakantiehuis 30 personen

Vakantiehuis voor 30 personen huren?

Een vakantiehuis 30 personen huren? Vind hier een vakantiehuis 30 personen België of Nederland. Ook voor een 30 of 34 persoons vakantiehuis Ardennen met zwembad, sauna en/of jacuzzi.

bijzondere groepsaccommodaties banner


Groot aanbod 30 personen

Wie een vakantiehuis 30 personen zoekt en specifieke wensen heeft ten aanzien van het aantal slaapkamers, de faciliteiten, de ligging en de huurprijs, komt er al snel achter dat wij het beste aanbod hebben. Ook voor een groepsaccommodatie België of vakantiehuis aan zee met Nederland met privé zwembad 32, 34 of 36 personen.


buiten eten met groep vrienden

Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties 30 Plus personen.

Op onze website vindt u wel relevante vakantiehuizen voor grote groepen vanaf 30 personen.  Wij zijn gespecialiseerd in groepsverblijven en grote vakantiehuizen tot 50 personen. Indien u een 30, 32, 34 of 36 persoons vakantiehuis, groepaccommodatie of groepsverblijf wilt boeken, zijn er diverse mogelijkheden. Ook als u een overnachting mogelijkheden voor een familieweekend of workshop zoekt.


Groot vakantiehuis 30 personen in Nederland huren?

Indien u een groot vakantiehuis in Nederland wilt huren voor 30 + personen, hebben wij diverse opties voor u. U kunt bij ons een luxe 30 persoons vakantiehuis huren op de Veluwe bijvoorbeeld maar ook gaan voor een groot vakantiehuis in Drenthe, Overijssel, Limburg of Zeeland.


vakantiehuis 20 personen gezellig buiten

30 persoons groepsaccommodatie of groot vakantiehuis België huren

Je vindt bij ons het grootste aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen België 30, 32, 34, 36 personen. Ook voor een villa 30 personen België met privé zwembad. Of je nu een luxe vakantiehuis 30 personen Belgische kust zoekt of groepsaccommodatie met privé sauna, zwembad in Belgisch-Limburg of Belgisch-Luxemburg. De mooiste accommodaties voor grote groepen in België vind je hier.
Vind hier een groepsaccommodatie 30 personen België.


Villaforyou wellness banner

groep vrienden in een strandbar

Vakantiehuis 30 personen aan zee?

Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis aan zee te huren. Bijvoorbeeld een 30 persoons vakantiehuis aan zee in Nederland of Frankrijk. Ook aan de Belgische kust zijn enkele grote vakantiehuizen aan de kust te huur. Ook luxe groepsaccommodaties aan zee met zwembad. Indien u een groot vakantiehuis aan zee zoekt en u kunt geen geschikte accommodatie voor 30 personen vinden, maak dan gebruik van onze gratis zoekservice. U vergroot hiermee uw kans een geschikt vakantieverblijf grote groep aan zee te vinden.


Welk vakantiehuis 30 personen is het meest voor u geschikt?

Welke accommodatie voor u het meest geschikt is, hangt onder andere af van uw budget. U huurt al een 30 persoons vakantiehuis in Nederland vanaf ruim 1100 euro voor een weekend maar kunt ook een luxe 30 persoons vakantiehuis met zwembad en sauna huren.  Hoe meer faciliteiten uw grote vakantiehuis of groepsverblijf in Nederland heeft, hoe hoger de huurprijs. Alle vakantiehuizen voor grote groepen in Nederland kunt u online boeken.


groep vrienden bij een kampvuur

Vakantiehuis 30 personen Ardennen huren.

In de Ardennen vind je ongetwijfeld het grootste aanbod vakantiehuizen voor grote groepen. Voor wat betreft 30 persoons vakantiehuizen in de Ardennen, kunt u bij ons kiezen uit meer dan 50 grote vakantiehuizen voor grote groepen. Huur bijvoorbeeld een 30 of 32 persoons vakantiehuis in het hart van de Ardennen. Met recreatiezaal, biljart, tafeltennistafel, professionele keuken en sauna en geniet van een familieweekend, personeelsuitje of familiedag. De grote tuin met speeltoestellen is ideaal voor een familie bijeenkomst met kinderen.
Kijk nu welke 30 persoons vakantiehuizen er in de Ardennen beschikbaar zijn voor verhuur. Ook voor een luxe groepsverblijf Ardennen met verwarmd binnen zwembad.


30 persoons vakantiehuis in Frankrijk huren.

Wie voor zijn familieweekend of trouwfeest uit wil wijken naar Frankrijk en een groot vakantiehuis in Frankrijk voor 30 personen zoekt, heeft bij ons de keuze uit ongeveer 10 groepshuizen. Ook voor een kasteel of landhuis kunt u bij ons terecht.


Een enkel groepshuis in Frankrijk heeft de beschikking over een privé zwembad, speeltuin voor de kinderen,  luxe slaapkamers, privé sauna en meer. Houd er wel rekening mee dat u voor een dergelijk luxe 30 persoons vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk. Echt de beschikking moet hebben over een ruim budget. Dat is ook van toepassing indien u een kasteel ( chateau ) voor een familieweekend in Frankrijk wilt huren.


landal zwemparadijs banner