Vakantiehuis Oostenrijk groep

De mooiste wintersport vakantiehuizen en chalets in Oostenrijk voor groepen.

Met een grote groep een wintersportvakantie in Oostenrijk boeken? Huur dan een groot vakantiehuis in Oostenrijk in een wintersportgebied. Ook voor een wintersport chalet voor groepen. Ideaal voor vrienden groepen en families die met elkaar willen genieten van wintersport.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Je kunt bijvoorbeeld een 20 of 24 persoons wintersport vakantiehuis in Saalbach Hinterglemm huren, een 40 persoons wintersport chalet in de omgeving van Salzbürg of Kitzbühel of een groot vakantiehuis voor 30 personen in omgeving Neukirchen, Kirchberg. Dit zijn voorbeelden van grote vakantiehuizen voor groepen in wintersportgebieden in Oostenrijk die je via deze site kunt boeken. Op deze website vind je veel meer grote vakantiehuizen in Oostenrijk voor groepen. Je boekt je wintersport groepshuis online.


landal zwemparadijs banner

Vakantiehuis Oostenrijk Groepen nabij de skilift huren?

Op zoek naar een wintersport vakantiehuis in Oostenrijk nabij een skilift?
Als je de filter mogelijkheden gebruikt, kan je die grote vakantiehuizen in Oostenrijk selecteren die op minder dan 500 meter van een skilift afliggen. Je kunt ook vakantiehuis in Oostenrijk voor groepen zoeken die op minder dan 500 meter van een skibus afliggen. Hoe korter de afstand naar de skilift of skibus, hoe eerder je op de piste bent en kan gaan genieten van wintersport plezier. Of je nu een vakantiehuis voor een groep in Salzburgerland, Tirol, Karinthië of Steiermark wilt huren, er is altijd wel een wintersport groepsaccommodatie te vinden die op korte afstand van de skipiste ligt.


vakantiehuis nabij skilift

Aantal slaapkamers bij huren wintersport accommodatie belangrijk.

Voldoende slaapkamers bieden meer privacy voor de deelnemers.

Villaforyou wellness banner

Als je met bijvoorbeeld 20 of 30 personen een wintersport weekend in Oostenrijk wilt boeken en wilt overnachten in een chalet of groot vakantiehuis, is het zaak een groepsaccommodatie te huren met voldoende slaapkamers. Dat biedt voor iedereen meer privacy.

Via de uitgebreide zoekmogelijkheden kan je ook grote wintersport vakantiehuizen selecteren op het aantal slaapkamers. Zo zijn er meer dan 20 wintersport vakantiehuizen in Oostenrijk voor groepen te huur met minimaal 10 slaapkamers. Zo is er in Angenberg ( Tirol ) een wintersport groepsaccommodatie voor maar liefst 40 personen te huur.  Dit grote vakantiehuis in Tirol heeft een oppervlakte van maar liefst 900 m2 en beschikt over 16 slaapkamers en 14 badkamers. Ideaal voor een skivakantie of ski weekend Oostenrijk tot 50 personen. De skibus stopt voor deze grote wintersport accommodatie en de grootste skigebieden van Oostenrijk liggen op korte afstand. Dit is één van de vele voorbeelden van wintersport vakantiehuizen in Oostenrijk voor grote groepen.


grote groep wintersport

Hulp nodig bij het vinden van het ideale wintersport vakantiehuis voor groepen?

Het kan best lastig zijn om de ideale wintersport groepsaccommodatie in Oostenrijk te vinden.  Vakantiehuizen voor de wintersport in Oostenrijk voor groepen zijn zéér gewild en worden soms een jaar voor aankomst al gereserveerd. Indien wij u kunnen helpen bij het vinden van de ideale accommodatie, geeft ons een berichtje via het contactformulier.

landal zwemparadijs banner