Groot vakantiehuis Duitsland

Groot vakantiehuis Duitsland huren.

Wie een groepsvakantie organiseert en Duitsland als vakantiebestemming heeft, kan kiezen voor het huren van een groot vakantiehuis of groepsverblijf in Duitsland. Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis voor 20, 24 of 30 personen in de Eifel, een 20 of 24 persoons vakantiehuis in Winterberg ( Sauerland ) of een 22 of 28 persoons vakantiehuis in Essen.

bijzondere groepsaccommodaties banner


Grote vakantiehuizen Duitsland voor ieder doel of uitje

Waar je ook een groot vakantiehuis Duitsland voor zoekt, ze zijn geschikt voor ieder familie- of vrienden uitje. Lees meer.
Grote vakantiehuizen in Duitsland zijn ideaal voor een familieweekend, vriendenweekend, wintersport weekend of bedrijfsuitje. Ook is het mogelijk een groot vakantiehuis Duitsland 20, 22, 24, 30 of 40 personen te huren voor een schoolkamp, jongeren kamp, schoolreis of survival kamp.


vulkaanmeer in de Eifel

Hoe vind je een groot vakantiehuis Duitsland?

Op deze website vind je meer dan 50 vakantiehuizen in Duitsland welke geschikt zijn voor minimaal 20 personen. Als je een groot vakantiehuis voor 20 personen in de Eifel, Sauerland, Hessen of elders in Duitsland zoekt, is het eerst zaak om op een rij te zetten wat de wensen van de deelnemers aan de groepsvakantie zijn.


familieweekend met hond

Enkele belangrijke aandachtspunten hierbij zijn:

  • Beschikbaar budget ( hoeveel wil je als groep uitgeven voor de huur accommodatie?)
  • Regio, in welk gedeelte van Duitsland wil je een groot vakantiehuis huren?
  • Welke faciliteiten moet het grote vakantiehuis minimaal hebben?
  • Wat is er in de regio te doen?? Met name belangrijk bij schoolkamp, familieweekend, outdoor weekend
  • Aantal slaapkamer en aantal 1 en 2 persoons bedden


Familieweekend in Duitsland vieren?

Veel van deze grote vakantiehuizen Duitsland zijn ideaal om te verblijven en overnachten in het kader van een familieweekend. Huur bijvoorbeeld een 14, 22 of 26 persoons vakantiehuis Duitsland met tenminste 8 of 10 slaapkamers en een wellness voorziening zoals sauna, jacuzzi of hottub.


Villaforyou wellness banner

privé binnenzwembad genieten

Groot vakantiehuis Duitsland met zwembad huren?

Indien u op zoek bent naar een groot vakantiehuis in Duitsland met zwembad, kunt u een dergelijk luxe accommodatie vinden door te zoeken via de “knop” uitgebreid zoeken. Daar kunt u ook op zoek gaan naar bijvoorbeeld een 20, 24, 30 of 40 persoons vakantiehuis in Duitsland met sauna, jacuzzi, voorzieningen voor minder validen en geheel vrijstaande vakantiehuizen of groepsverblijven.


Wintersport accommodatie in Duitsland huren?

Indien u een wintersport groepsvakantie in Duitsland wilt gaan vieren en op zoek bent naar een groepsverblijf die geschikt is voor een wintersport vakantie of weekend, kunt u zoeken op grote vakantiehuizen Duitsland op korte afstand van een skilift. Zo kunt u een 20 of 25 persoons wintersport vakantiehuis in Winterberg huren, een 24 persoons groepsverblijf in hartje Sauerland of een ander groot vakantiehuis welke geschikt is voor een skivakantie in Duitsland. Ook ideaal voor een wintersport weekend met een vrienden groep in Duitsland.


plezier met vrienden wintersport

Mindervaliden vakantiehuis grote groep huren.

Het is zeker ook mogelijk een mindervaliden groepsaccommodatie Duitsland te huren of een aangepast vakantiehuis Duitsland voor een grote groep. Deze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor mindervaliden zijn rolstoel toegankelijk, drempelvrij en hebben meerdere aanpassingen voor gehandicapten of personen met een fysieke beperking.


mannenweekend gezelligheid

Groot vakantiehuis Duitsland in kader mannenweekend huren

Een mannenweekend Duitsland organiseren? Huur dan een vrijstaand vakantiehuis Duitsland met bar, biertap, tafeltennistafel en sport- of voetbalveld. Ook ideaal voor voetbalverenigingen die deelnemer aan een voetbaltoernooi Duitsland. Voor vrienden- en voetbalgroepen dus.


landal zwemparadijs banner