Grote vakantiehuizen Spanje

Tips voor wie een groot vakantiehuis in Spanje wil huren.

Grote vakantiehuizen Spanje liggen met name aan de Spaanse Costa’s, in Catalonië, in het groene Spanje en op de Canarische Eilanden. Of u nu op zoek bent naar een 10, 14  of 20 persoons vakantiehuizen Spanje voor een grote groep. Hier vind u een uniek aanbod grote vakantiehuizen en vakantie villa’s in Spanje. Ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Ook grote vakantiehuizen in Spanje met privé zwembad, wellness accommodaties en vakantiehuizen voor groepen jongeren of jongvolwassenen.  Voor wat betreft een vakantie in Spanje voor een grote groep, er zijn grote vakantiehuizen Spanje voor 20, 22, 26 of 28 personen te huur. Indien u een groepsverblijf in Spanje zoekt voor meer dan 28 personen dan is het wellicht een idee om 2 grote vakantiehuizen Spanje te huren. Dat kan bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn voor een familieweekend in Spanje.


landal zwemparadijs banner

De meeste grote vakantiehuizen in Spanje hebben een zwembad.

Wie aan Spanje denkt, denkt aan de zee, het strand en een aangename temperatuur. Het is dan ook niet vreemd dat vakantiehuizen met zwembad zéér gewild zijn. Indien u een groot vakantiehuis in Spanje met zwembad zoekt, heeft u bij ons een groot aantal mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een 20-22 persoons vakantiehuis in Catalonië met privé zwembad met 8 slaapkamers en 16 badkamers en geniet van optimale privacy en een fantastisch uitzicht op de Pyreneeën of een 24 persoons vakantiehuis in Spanje met uitzicht op zee. Deze vakantiehuizen in Spanje zijn ideaal voor een vakantie of lang weekend met een grote groep. Vakantiehuizen in Spanje met privé zwembad behoren tot de luxe accommodaties.

genieten in een prive zwembad

Luxe vakantiehuizen Spanje voor grote groepen.

Met een groep op vakantie naar Spanje en op zoek naar een luxe vakantiehuis of groepshuis?

Villaforyou wellness banner

Via deze site zijn diverse luxe vakantiehuizen en groepshuizen in Spanje voor grote groepen te huur. Niet alleen vakantiehuizen voor grote groepen met privé zwembad, sauna, meerdere badkamers en recreatie ruime maar ook luxe vakantiehuizen grote groepen met grote tuin en sport- en spel mogelijkheden. De grotere accommodaties in Spanje met sportveld zijn bijvoorbeeld geschikt voor een schoolkamp, uitje sportvereniging of jongeren vakantie.


grote groep op het strand

Familieweekend in Spanje vieren.

Tips voor vieren familieweekend in Spanje.
Vanuit Nederland ben je binnen 2 a 3 uur op je favoriete locatie in Spanje. Dat maakt grote vakantiehuizen in Spanje ook aantrekkelijk voor het vieren van een familieweekend. Met name voor een familieweekend aan zee heeft Spanje alles te bieden. Boek voor een familieweekend in Spanje wel een kindvriendelijke accommodatie met voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Dat maakt een familieweekend Spanje nog aantrekkelijker.


landal zwemparadijs banner