Groot vakantiehuis Oostenrijk

Hier kan je een groot vakantiehuis Oostenrijk boeken.
Wie met een grote groep een skivakantie of zomervakantie Oostenrijk wil boeken, kan hier terecht voor een groot vakantiehuis Oostenrijk. Grote vakantiehuizen in Oostenrijk zijn beschikbaar voor groepen tot ongeveer 22 personen. Je kunt echter ook een grote groepsaccommodatie in Oostenrijk huren welke geschikt is voor grote groepen tot wel 40 personen.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Groot vakantiehuis Oostenrijk voor wintersport vakantie

Het is mogelijk een grote wintersport accommodatie in Oostenrijk te huren. Populaire gebieden zijn Tirol, Stiermarken, Voralberg en Salzburg. Voor grote groepen met kinderen is met name Karinthië geschikt. Karinthië is ook ideaal voor een wintersport weekend Oostenrijk met kinderen. Hier vind je wintersport accommodaties Oostenrijk voor grote groepen.

Groot vakantiehuis Oostenrijk met zwembad huren

Of je nu een vakantiehuis Oostenrijk met een grote groep voor de zomervakantie wilt boeken of voor je skivakantie. Er zijn meer dan 20 grote vakantiehuizen in Oostenrijk te huur met zwembad. Hiervan beschikken enkele accommodaties over een indoor zwembad zodat je ook in de herfst en met kerst een groepsreis Oostenrijk kunt boeken. Enkele grote vakantiehuizen Oostenrijk voor groepen van 20 tot 28 personen hebben ook de beschikking over een privé sauna of jacuzzi.

landal zwemparadijs banner


Grote groepsaccommodatie in Oostenrijk huren

Bijzonder grote groepen kunnen ook een grote groepsaccommodatie Oostenrijk boeken. In het geval van een schoolkamp met 30 tot 50 personen is een grote vakantieboerderij met slaapzalen aan te bevelen. Het is een goedkope manier om met een grote groep in Oostenrijk op vakantie te gaan.

Villaforyou wellness banner


Groot Wintersport Chalet aan de piste huren.

Oostenrijk staat natuurlijk bekend om de fantastische skigebieden en de unieke wandelmogelijkheden. Je kunt voor je vriendengroep, collega’s of familie een grote groepsaccommodatie of groot vakantiehuis aan de piste huren maar een wintersport chalet is ook een optie. Er zijn in Oostenrijk wintersport chalets voor grote groepen tot wel 30 personen te huur. Je kunt via ons ook een grote groepsaccommodatie in Tirol, Voralberg of Salzburg huren.


landal zwemparadijs banner