Groot vakantiehuis in Italië

Een groot vakantiehuis in Italië vinden.

Wie op zoek is naar een groot vakantiehuis in Italië, vindt hier de mooiste vakantiehuizen en groepsverblijven van heel Italië. Of u nu een vakantiehuis voor een groep in Toscane, Umbrië of rond de Italiaanse Meren zoekt, hier slaagt u zeker. Ook voor een groot vakantiehuis of villa in Italië met zwembad, geschikt voor mindervaliden of familie weekend. Grote vakantiehuizen in Italië zijn uniek qua stijl, ligging en faciliteiten.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Italië is het land met de ongekende vakantie mogelijkheden voor groepen. Ook indien u een top locatie in Italië zoekt voor een huwelijksfeest of personeelsfeest. Indien u een bijzondere locatie zoekt in Italië voor een trouwfeest, u kunt via deze website ook een landhuis of kasteel in Italië huren.


landal zwemparadijs banner

Een groot vakantiehuis in Italië voor 20 tot 40 personen huren.

Bent u zoek zoek naar een vakantiehuis in Italië voor een grote groep?  U vindt bij ons grote vakantiehuizen in Italië voor 20 tot maar liefst 40 personen. Huur bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis met privé zwembad in Toscane voor 30 tot 40 personen, een chateau ( kasteel ) voor 20 a 24 personen in de Loire vallei of een groot vakantiehuis voor 24 tot 28 personen in Umbrië/Marche. Er zijn ook wintersport accommodaties voor grote groepen te huur.


Villaforyou wellness banner

genieten in een prive zwembad

Groot vakantiehuis Italië met privé zwembad huren.

De meest gewilde vakantiehuizen voor groepen in Italië zijn grote vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad. Indien u een luxe vakantiehuis met privé zwembad in Italië wilt huren, vindt u het grootste aanbod in Toscane.  Het idyllische Toscane is een geliefde vakantie bestemming voor veel Belgen. Met zijn glooiende heuvels, vele wijn- en olijfgaarden en steden als Siena, Pisa en Florence, een unieke vakantie locatie. Florence is geliefd als trouwlocatie of voor een huwelijksfeest, familieweekend of personeelsfeest. U kunt via deze website een luxe vakantiehuis in Toscane met zwembad voor 20, 24, 28, 30 en 32 personen huren.  Ook voor een groot vakantiehuis in Toscane met zwembad, sauna, jacuzzi, vaatwasser en wasmachine. Nagenoeg alle grote vakantiehuizen in Italië hebben de beschikking over internet.


Goedkoop vakantiehuis Italië grote groep huren.

Indien u een beperkter budget hebt en bijvoorbeeld een groot vakantiehuis of vakantieboerderij in Italië wilt huren voor een schoolkamp of jeugdkamp, hebben wij ook een groot aantal mogelijkheden.  Een groot vakantiehuis in Italië voor bijvoorbeeld een groep jongeren, beschikt doorgaans over een slaapzaal of meerder eenvoudige slaapkamers.  Maar een kampeerboerderij in Italië kan ook zeer geschikt zijn voor een jeugdkamp, schoolkamp of jongeren vakantie. Zoek voor een groot en goedkoop vakantiehuis in Italië niet in de regio Toscane. Daar vind je uitsluitend luxe vakantiehuizen en vakantie villa’s. Zoek voor een goedkoop vakantiehuis Italië voor een grote groep in een andere regio.


landal zwemparadijs banner