Groot vakantiehuis Kroatië

Een groot vakantiehuis Kroatië huren?

Unieke vakantiehuizen Kroatië voor groepen. Wie als groep een groot vakantiehuis Kroatië zoekt, vindt deze op deze website voor grote vakantiehuizen. Hier kan je niet alleen een groot vakantiehuis Kroatië voor bijvoorbeeld 20, 22 of 24 personen huren maar vind je ook grote vakantiehuizen Kroatië voor groepen van 30, 32, 34 of meer personen. Een groepsverblijf Kroatië is dus binnen handbereik.  Ook in het kader van een schoolkamp of werkweek in Kroatië.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Veel grote vakantiehuizen Kroatië bevinden zich in Istrië.

De mooiste vakantiehuizen voor groepen bevinden zich in Istrië. De provincie Istrië ligt in het Westen van Kroatië en is onderdeel van het Istrische Schiereiland. Istrië staat bekend om zijn mooie stranden en prachtige dorpen. Een perfecte locatie voor een strandvakantie, watersport vakantie of culturele vakantie. Het is mogelijk een 20, 21 of 22 persoons vakantiehuis in Istrië te huren maar er is ook een groot vakantiehuis in Istrië voor 30 of 32 personen te huur. Deze groepsaccommodatie in Istrië heeft uitzicht op zee, wifi internet en een schotelantenne. Het is één van de mooiste groepsaccommodaties van Kroatië en voor vele doeleinden geschikt. Indien je een groot vakantiehuis in Kroatië wilt huren, is Istrië een aanrader.

Groot vakantiehuis Kroatië met privé zwembad huren.

Op zoek naar een groot vakantiehuis Kroatië met privé zwembad?  Er zijn in Kroatië een aantal grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met privé zwembad te huur. Zo is er een 22 persoons vakantiehuis van maar liefst 380 vierkante meter met privé zwembad in Istrië te huur en zijn er in deze prachtige omgeving meer grote vakantiehuizen met privé zwembad te huur. Een groot vakantiehuis Kroatië huren met een privé zwembad, is de ultieme vakantie ervaring. In verband met de grote belangstelling naar vakantiehuizen voor groepen met privé zwembad in Kroatië is het aan te raden uw accommodatie minimaal 6 maanden voor vertrek te boeken en ook een annuleringsverzekering af te sluiten.  Mocht u uw gehuurde vakantiehuis vanwege ziekte of ongeval moeten annuleren dan krijgt u in ieder geval de huursom en borgsom terug en loopt u geen financiële schade.

landal zwemparadijs banner
Villaforyou wellness banner

Groot vakantiehuis Kroatië met sauna.

Indien u een groot vakantiehuis Kroatië met sauna wilt huren, kom u in de categorie luxe vakantiehuizen, vakantievilla’s en groepsverblijven terecht. Er zijn rond de 20 grote vakantiehuizen in Kroatië die over een privé sauna beschikken. Aanrader is een 30 persoons vakantiehuis in Kroatië, Kvarner, welke niet alleen een privé sauna maar ook over een privé zwembad, whirlpool en fitnessruimte beschikt. U heeft vanuit het zwembad een fantastisch zeezicht!  Voor een luxe groepsvakantie in Kroatië.

landal zwemparadijs banner