Grote vakantiehuizen Ardennen

Grote vakantiehuizen Ardennen vind je hier.

Wie en groot vakantiehuis in de Ardennen zoekt, vindt deze hier. Ook voor een familieweekend Ardennen.
Wij hebben de mooiste grote vakantiehuizen Ardennen op deze website voor u geselecteerd. Hieronder luxe villa’s Ardennen met privé zwembad, familie weekend accommodaties en mindervalide vakantiehuizen in de Ardennen. Er is haast geen mooier decor voor een familieweekend, actieve groepsreis, personeelsuitje of vriendenweekend. In de Ardennen vind je alles wat een vakantie voor een grote groep tot een succes kan maken. Zoek nu uw grote vakantiehuis Ardennen van 8 tot 70 personen.

Grote vakantiehuizen Ardennen met privé zwembad.

Wie een groot vakantiehuis Ardennen zoekt met eigen zwembad heeft bij ons de keuze uit tientallen villa’s, chalets, bungalows en grote groepsaccommodaties. Ook voor een groot vakantiehuis Ardennen voor 20, 24, 28 of 42 personen met privé zwembad. Meer dan 10 grote vakantiehuizen in de Belgische en Luxemburgse Ardennen hebben de beschikking over een binnenzwembad en privé sauna. Voor een heerlijke relax vakantie. Ook grote vakantiehuizen met Turks Stoombad!

Grote vakantiehuizen in de Ardennen voor mindervaliden

Bent u op zoek naar een groepshuis Ardennen welke geschikt is voor rolstoelgebruikers> Een groot vakantiehuis Ardennen met een aangepast toilet, douche en in hoogte verstelbare bedden? Meer dan 20 grote vakantiehuizen Ardennen zijn ingericht en geschikt voor personen met een fysieke beperking. Er zijn zelfs een aantal groepsverblijven gecertificeerd voor gehandicapten. U vindt deze aangepaste vakantiewoningen in de Ardennen hier.

Een groot vakantiehuis Ardennen in kader vriendenweekend huren

Met je vrienden een weekendje vissen, kanoën, raften of wandelen? De Ardennen is de perfecte locatie voor een vriendenweekend of vrienden uitje. Als je met je vrienden wilt overnachten in een groot vakantiehuis met zwembad, biljart, tafeltennistafel en bar, hebben wij een aantal opties voor je. Ook als je een 20 persoons vakantiehuis Ardennen met 12, 13 of 14 slaapkamers en 2 huiskamers zoekt. En.. misschien kan je wel een kasteel in de Ardennen huren?

groot vakantiehuis Frankrijk

interhome vakantiehuizen banner

Grote vakantiehuizen Ardennen met jacuzzi in de tuin

Wie op zoek is naar wellness accommodaties, kan kiezen voor een groot vakantiehuis Ardennen met privé sauna. Een andere optie is te genieten van een jacuzzi in de tuin. Volgens velen geeft een jacuzzi een nog intenser vakantie- en relax gevoel dan een sauna. Een aantal grote vakantieverblijven in de Ardennen heeft de beschikking over een eigen jacuzzi in de tuin. Soms gestookt op hout maar meestal elektrisch. Je kunt bij ons ook luxe groepshuizen Ardennen met jacuzzi, privé sauna en hottub huren. Een genot om er te mogen verblijven.

Tips boeken grote vakantiehuizen Ardennen

In de Ardennen vind je ongetwijfeld het grootste aanbod luxe groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen, landhuizen en villa’s. Velen hiervan zijn geschikt voor een weekendje weg met een grote groep, vriendenweekend of familieweekend. De volgende tips kunnen je helpen om sneller een geschikte accommodatie in dit grote natuurgebied te vinden.
Tip 1: Zoek en boek je grote vakantiehuis minimaal 6 maanden voor aanvang van je weekendje weg, vakantie of evenement.
Tip 2: Als je op zoek bent naar een grote groepsaccommodatie Ardennen ( groter dan 30 personen ) boek deze dan een jaar vooraf en bezoek de accommodatie om te kijken of deze echt aan de wensen va de groep voldoet
Tip 3: Het aanbod vakantiehuizen voor grote groepen in de Ardennen is groot en gevarieerd. Om de juiste accommodatie te vinden, is het belangrijk de belangrijkste voorkeuren op papier te zetten.

Stel je zelf de volgende vragen.

Hoeveel slaapkamers moet het grote vakantiehuis Ardennen hebben? Moet de accommodatie op een vakantiepark liggen of juist op een privé domein gesitueerd zijn? Waar moet de omgeving aan voldoen? Voor een vriendenweekend in de Ardennen bijvoorbeeld moeten er uitgaansmogelijkheden zijn. Voor een familieweekend is comfort, ruimte en gezelligheid belangrijk. Indien je al je wensen en harde eisen op papier zet, heb je de juiste accommodatie zo gevonden en geboekt. Als de accommodatie binnen jullie budget valt en de reviews zijn positief, heb je het juiste groepshuis in de Ardennen gevonden. Begin hier met zoeken.