Luxe Groepsaccommodatie Vielsalm – België – Ardennen – 50 personen

21.245,00

Luxe Groepsaccommodatie Vielsalm – België – Ardennen – 50 personen
Grote groepsaccommodatie 50 personen Ardennen Luxemburg. Met 24 slaapkamers, 24 badkamers, sauna en bubbelbad. Voor een ultieme wellness beleving. Massage is mogelijk. Met tennisbaan, trampoline, vijver. Eventueel vergader- of congres mogelijkheden. Een grote groepsaccommodatie nabij Vielsalm. Met een grote tuin en alle privacy.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Domaine des Officiers een grote groepsaccommodatie 50 personen Ardennen Luxemburg. Met 24 slaapkamers, 24 badkamers, sauna en bubbelbad. Voor een ultieme wellness beleving. Massage is mogelijk. Met tennisbaan, trampoline, vijver. Eventueel vergader- of congres mogelijkheden. Een grote groepsaccommodatie nabij Vielsalm. in het centrum van een stad, maar met een zeer grote tuin en alle privacy. Ooit was dit het verblijf van de officieren van de Chasseurs Ardennais en veel van dat oude karakter is bewaard gebleven. Eigenlijk is sprake van een terrein met meerdere groepsverblijven. In het hoofdgebouw bevinden zich de meeste faciliteiten, de gastenverblijven bevatten voornamelijk slaapkamers. Maar het is niet alleen karakter dat u hier te wachten staat, want waar het nodig was is grondig gemoderniseerd. Zo hebben alle slaapkamers een eigen privébadkamer.

Wellness faciliteiten in souterrain.
Maar het klapstuk bevindt zich in het souterrain. Daar vindt u een uitgebreide wellness met een groot bubbelbad, een sauna en een relaxruimte. Op aanvraag kan er zelfs professionele massage geregeld worden! Niet alleen voor families of vriendengroepen is dit een ideale bestemming, maar ook voor zakelijk ingestelde groepen. In het gastenverblijf kan namelijk van een grote conferentieruimte gebruik gemaakt worden. Als het mooi weer is, is er dan nog die grote, omheinde tuin om lekker van de zon te genieten. En dan liggen alle voorzieningen van Vielsalm ook nog eens op loopafstand! Vakantie op stand. Wie een grote groepsaccommodatie met vergadercapaciteiten in de Ardennen zoekt of een familie- of vriendenweekend accommodatie. Maar deze grote 50 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen is ook geschikt voor een reünie, jubileum of trouwfeest.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,