Groepsverblijf boeken

Een groepsverblijf boeken, een serieuze en spannende zaak.

Een groepsverblijf is een groot vakantiehuis geschikt voor groepen. Dat een groepsverblijf aan de eisen van de groep moet voldoen, spreekt vanzelf. Maar hoe kies je het juiste groepsverblijf en houd je het onderling gezellig? Hier wat inspiratie voor een groepsvakantie tot 20 a 30 personen. Het huren van een vakantiehuis of groepsverblijf boven de 25 á 30 personen, biedt nog meer voorbereiding. Het huren van een groepsverblijf is geen sinecure, er komt heel wat voorbereiding bij kijken.

Op deze website vind je de mooiste groepsverblijven en grote vakantiehuizen voor 20 tot 30 personen.

Ontdek de beste bungalow deals bij BungalowSpecials

Waarom het huren van een groepsverblijf zoveel voorbereiding vergt.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het is een uitdrukking die bij het selecteren van een groepsverblijf in de praktijk gebracht wordt. De kunst bij het zoeken van een geschikte accommodatie is niet het grote aanbod maar de juiste zoekcriteria vast te stellen. De één wil een luxe groepsverblijf met zwembad en sauna huren terwijl de ander de voorkeur geeft aan een groot en eenvoudig vakantiehuis zonder luxe faciliteiten. Door eerst als groep vast te stellen welke accommodatie je wilt huren, heb je de koe al bij de horens gevat en is het vinden van het juiste groepsverblijf een stuk eenvoudiger geworden.

Als de matrassen maar goed zijn.

Bij de keuze van een groepsverblijf voor bijvoorbeeld een familieweekend of personeelsuitje wordt er vooral gekeken naar de ligging en faciliteiten van de accommodatie. Zeker belangrijk. Waar minder aandacht aan wordt besteed is de kwaliteit van de bedden en de matrassen. Als je een luxe groepsverblijf voor 20 of 30 personen huurt, kun je er vanuit gaan dat de bedden en matrassen van goede kwaliteit zijn. Maar hoe staat dat met de kwaliteit van de bedden als je een vakantiebungalow, kampeerboerderij of groot vakantiehuis voor 20 tot 30 personen huurt?? Verder is niet onbelangrijk dat de bedden passen bij de groep.

Als er kleine kinderen mee gaan, zijn kinderbedden belangrijk. Als er alleenstaanden mee gaan, willen ze optimale privacy, een eigen slaapkamer, wasgelegenheid en bed. Kortom, vraag ook even na hoeveel slaapkamers en bedden er zijn, hoeveel tweepersoons- en eenpersoons bedden en de aanwezigheid van kinderbedden als er kinderen mee gaan.

je ideale vakantiehuis vind je bij HappyHome!

Schreeuwende kinderen?

Een familieweekend georganiseerd met kinderen?? Kinderen hebben van nature een enorme energie en laten zich graag gelden. Ze vragen volop aandacht. Reden te meer dat als u een familieweekend of vriendenweekend organiseert met kinderen, een kindvriendelijke groepsverblijf te boeken. Huur bijvoorbeeld een accommodatie met tafeltennistafel, sjoelbak en biljart. Of nog mooier, een groepsverblijf met recreatiezaal of speelzaal. En een grote tuin en kindvriendelijke omgeving met speeltuin of recreatiepark is ook mooi meegenomen!  Kinderen die schreeuwen worden zo lachende en blije kinderen.

Blaffende honden bijten niet, maar toch.

Een familieweekend met huisdieren vergt een extra voorbereiding. Blaffende honden bijten niet maar kunnen voor de mede huisgenoten wel een bron van ergernis zijn. Ofschoon het mogelijk is een groot vakantiehuis of groepsverblijf te huren waar huisdieren zoals honden welkom zijn, is het misschien verstandiger ze in een hondenpension te doen of oppas voor ze te regelen.

Rond de open haard.

Zeker bij een familieweekend, familiedag of reünie is gezelligheid de belangrijkste reden om te komen. De familie verhalen doen de ronde en waar is dat gezellig dan rond een open haard?  U kunt via ons ook groepsverblijven en grote vakantiehuizen met open haard huren.

banner 300x250 Vakantiehuizen in Nederland

Wie doet de afwas?

Het is belangrijk om voor het familie uitje afspraken te maken, wie wat doet.  Als er een groepsverblijf gehuurd wordt inclusief overnachting en op basis van zelfvoorziening dan is het bijvoorbeeld prettig als er afspraken gemaakt worden, wie de boodschappen doet, er kookt en de afwas doet.

Als opa of oma mee gaat.

Wanneer opa en oma mee gaan en er overnacht wordt, is het belangrijk een groepsverblijf te huren waarbij minimaal één slaapkamer, toilet en badkamer op de begane grond gesitueerd zijn en die drempelloos zijn.  Dat biedt hen veel comfort en plezier voor iedereen. In een volgende inspiratie blog meer tips inzake het huren van een groot vakantiehuis voor een groep inclusief overnachting.