Grote vakantiehuizen België en Nederland

Grote vakantiehuizen zoeken en boeken.

Hier vind je grote vakantiehuizen voor familieweekend, trouwfeest, vriendenweekend of bedrijfsuitje. Grote vakantiehuizen België en Nederland voor grote groepen 18, 20, 22, 24, 28, 30, 40 tot wel 120 personen. Met zwembad, sauna, jacuzzi.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Inhoudsopgave

landal zwemparadijs banner

Ook grote vakantiehuizen Frankrijk en Duitsland.

Voor grote vakantiehuizen in Nederland, Duitsland of Frankrijk.
Wie een groot vakantiehuis zoekt, komt op internet tientallen websites tegen. Keuze genoeg dus. Maar waar vind je een uniek vakantiehuis voor familieweekend, vriendenweek of trouwfeest? Een groot vakantiehuis Nederland of België met zwembad, sauna, jacuzzi en 8, 9, 10, 11, 12 of meer slaapkamers??

Grote vakantiehuizen aan zee of in de bossen?

Groot vakantiehuis aan zee huren 20, 22, 24, 26 of 28 personen? Waar vind je grote vakantiehuizen aan zee, in de bossen of in een wandelgebied?? Op deze website: Unieke vakantiehuizen voor families en andere grote groepen. Van sfeervolle familie weekend verblijven met zwembad tot kastelen voor grote groepen tot 100 personen. Van de Belgische Ardennen tot Frankrijk, van klein tot groot! Grote vakantiehuizen in de bossen of aan zee met privé zwembad, sauna, jacuzzi. Om in te genieten!

Gratis zoekservice bij vinden grote vakantiehuizen binnen Europa.

Wie grote vakantiehuizen binnen Europa zoekt, kan een beroep doen op onze gratis zoekservice. Dit houdt in dat wij u kunnen assisteren bij “de zoektocht naar vakantiehuis grote groep. Of u nu een budget heeft van 10.000 euro en een kasteel zoekt voor 30, 40, 50 of 60 personen of een goedkope groepsaccommodatie voor 12 tot 24 personen, wij zijn u graag van dienst.


vakantie grote groep vrienden

Grote vakantiehuizen België

Een groot vakantiehuis met zwembad, jacuzzi, sauna binnen België huren voor een familieweekend, trouwfeest, personeelsuitje of vriendenweekend? Het aanbod grote vakantieverblijven in België is groot. Dit komt met name door de vele accommodaties voor grote groepen in de Belgische Ardennen. Of u nu een groot vakantiehuis in de Ardennen zoekt voor 20 personen of een 22 persoons groepsaccommodatie aan de mooie kust van België, de keuze is reuze.

Grote vakantiehuizen België met binnenzwembad

Een villa of groot vakantiehuis België met verwarmd binnenzwembad huren? Dat kan. Bij ons een groot aanbod groepsaccommodaties, villa’s en grote vakantiehuizen België met overdekt zwembad. En vaak dan ook nog een sauna, bubbelbad, stoomdouche of hottub. Genieten in deze grote vakantieverblijven België met indoorzwembad en wellness faciliteiten.


Groot vakantiehuis Belgische kust huren

Er zijn enkele grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties aan de Belgische kust te huur. Ook met zwembad en voor familie- en vriendengroepen. Waar aan de kus wil jij een familieweekend of reünie België vieren?

strand de Panne België

Grote vakantiehuizen België Wallonië

Veel groepen die een vakantie België midden in de natuur willen vieren kiezen voor Wallonië. Ofschoon Wallonië voornamelijk Franstalig is en er ook Duits en Nederlands gesproken is, is het één van de meest gewilde vakantiebestemmingen voor groepen in België. Ook omdat je een relatief goedkope groepsaccommodatie België of groot vakantiehuis Wallonië kunt huren.

In de Kempen met een groep op vakantie gaan

In de Brabantse Kempen is het goed vertoeven. Je vindt de Brabantse Kempen zowel in België als Nederland. Het is mogelijk in de Kempen een groepsvilla, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis te huren. Vind hier grote vakantiehuizen Brabantse Kempen.

Grote vakantiehuizen Belgisch Limburg

Belgisch-Limburg is ook bij uitstek een regio waar het fijn vakantie vieren is met familie of vrienden. En wij hebben ook in Belgisch-Limburg prachtige villa’s, groepsbungalows en andere accommodaties voor grote groepen te huur. Ook voor groepen van 20, 22 of 24 personen. Vind hier een groot vakantiehuis 20 + personen Belgisch-Limburg.

Kasteel België als groepsaccommodatie huren

In België en met name in de Ardennen vind je veel kastelen. Die doen tegenwoordig steeds vaker dienst als groepsaccommodatie België of trouwlocatie. Vind hier kastelen in de Ardennen die te huur zijn als groepsaccommodatie.

kasteel met mooie tuin

Mindervaliden vakantiehuizen grote groepen België

Diverse grote vakantiehuizen België zijn geheel of gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Zo kan je bijvoorbeeld ook een familieweekend vieren als er één of meer familieleden rolstoel afhankelijk zijn of gehandicapt. Per aangepaste groepsaccommodatie staat er vermeld welk aanpassingen er gedaan zijn. Denk ook aan en tillift, hellingbaan rolstoel of hoog/laag bed.

Een groot vakantiehuis in Nederland huren?

We hebben meer dan 100 grote vakantiehuizen in Nederland voor grote groepen van 20 tot 70 personen. Met een uniek aanbod luxe vakantiewoningen voor grote groepen in de provincies Zeeland, Gelderland, Overijssel en Zuid-Limburg. Maar ook indien u een groot vakantiehuis voor een familieweekend in Zeeuws-Vlaanderen, net over de grens bij België, wilt huren, hebben wij een representatief aanbod. Ook voor een groepsvilla Nederland met binnenzwembad, sauna, jacuzzi.

grote familie samen buiten

Grote vakantiehuizen met binnenzwembad Nederland

Ook in Nederland vind je diverse groepsaccommodaties en villa’s verwarmd met binnenzwembad. Enkele ervan zijn ook geschikt voor groepen van 20 personen.

Grote vakantiehuizen Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is een aantrekkelijke locatie voor zowel Vlamingen en Nederlanders. Je kunt bij ons een particulier vakantiehuis grote groep in Zeeuws-Vlaanderen huren maar op een aantal parken met zwembad in Zeeuws-Vlaanderen zijn familiebungalows en andere groepsbungalows te huur.

Groepsaccommodatie in Limburg huren

Limburg en dan met name Zuid-Limburg Nederland zijn de perfecte locaties voor een weekendje wet met vrienden, familie of collega’s. En ook voor vrienden van de wielersport en wandelgroepen is Limburg de favoriet.
Via deze site vind je de mooiste grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties van Limburg.

groot vakantiehuis Zuid-Limburg

Vakantiehuis 20 personen Veluwe huren

De Veluwe, Gelderland. Eén van de meest gewilde gebieden als het om een weekendje weg voor groepen in Nederland gaat. Op de Veluwe leven talloze wilde dieren waaronder edelherten en wilde zwijnen. Bij ons kan je een vakantiehuis grote groep Veluwe midden in de natuur huren. Ook met omheinde tuin en / of privé zwembad.

Grote vakantiehuizen Noord-Brabant.

Noord-Brabant, volgens velen de gezelligste provincie van Nederland.
Je kunt bij ons een particulier vakantiehuis grote groep in Noord-Brabant huren maar er zijn ook enkele vakantieparken in Noord-Brabant met groepsbungalows, familie vakantiehuizen en andere accommodaties grote groepen. Je kunt in Noord-Brabant ook een groot vakantiehuis aan het water huren of met speciale speelkamer voor kinderen en recreatie ruimte voor volwassenen.

Groot vakantiehuis huren of groepsaccommodatie?

Vaak wordt ons de vraag gesteld wat het verschil is tussen grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Groepsaccommodaties zijn geschikt voor grote groepen tot wel 200 personen en het kunnen bijvoorbeeld kastelen, landhuizen en verbouwde boerderijen zijn. Grote vakantiehuizen zijn bedoeld voor groepen tot ongeveer 22 á 30 personen. Het verschil zit hem vooral in de capaciteit en aantal slaapplaatsen.

Liever een Villa XL??

Wie een luxe vakantie accommodatie zoekt voor een grote groep, kan denken aan een Villa XL. Dit zijn luxe villa’s bedoeld voor groepen tot ongeveer 24 personen. Deze luxe familie villa’s hebben vaak de beschikking over een privé zwembad, sauna en indoor speelgelegenheid voor kinderen.

Villaforyou wellness banner

groepsvakantiehuis

Grote Groepsaccommodaties

Grote groepsaccommodaties heb je in vele soorten. Grote groepsaccommodaties met binnenzwembad en Turks Stoombad zijn echter zéér beperkt beschikbaar. Indien u een grote groepsaccommodatie voor meer dan 80 personen wilt huren, bijvoorbeeld voor een schoolkamp, is het zaak dit minimaal 1,5 jaar van tevoren te regelen.

grote groep wintersport

Grote vakantiehuizen voor de wintersport

U kunt via deze website vakantiehuis-20-personen.be ook grote chalets, groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor de wintersport boeken. Zowel in Oostenrijk, Zwitserland, Italië als Frankrijk. Deze wintersport accommodaties voor grote groepen liggen meestal op korte afstand van de piste. Het is ook mogelijk een single wintersport groepsreis te boeken, ook op all inclusive basis. Deze liggen ook op vakantieparken.


Grote vakantiehuizen als familie weekend accommodatie

Familieweekend accommodaties zijn in de regel grote vakantiewoningen of groepshuizen waar je op basis van zelfvoorziening kunt verblijven. Met name de sfeer en ligging is bij dit soort accommodaties van evident belang. Wij zijn specialist in grote familieweekend accommodaties. Ook luxe familieweekend verblijven in Zuid-Frankrijk, Engeland en Spanje.

grote familie samen buiten

Niet alle grote vakantiewoningen zijn geschikt voor een familieweekend

Niet alle grote vakantiewoningen en groepsverblijven zijn geschikt voor een familieweekend. Indien een groepsverblijf voor 20 personen maar over 3 slaapkamers beschikt bijvoorbeeld is die ongeschikt. Maar niet alleen een gebrek aan slaapkamers, badkamers en toiletten kan een accommodatie ongeschikt maken voor een weekendje weg met de familie. Ook de omgeving kan een negatieve factor zijn.

Groot vakantiehuis in kader vriendenweekend huren

Wie een vriendenweekend accommodatie zoekt in Nederland of België, moet vooral kijken naar de ligging van de accommodatie. Bij een vriendenweekend hoort feesten en wat muziek maken. Om overlast voor de buren en omgeving te voorkomen, wordt door ons aanbevolen een vriendenweekend accommodatie te huren, welke op minimaal 50 meter van andere vakantieverblijven of particuliere woningen staat. Tip: Veel grote vakantiehuizen in de Ardennen zijn geschikt voor een vriendenweekend.

Grote vakantiehuizen met jacuzzi

Grote vakantiehuizen geschikt als mindervalide accommodatie

Mindervalide groepsaccommodaties zijn meestal grote vakantiewoningen en verbouwde boerderijen met aanpassingen voor gehandicapten. Het is mogelijk via onze website mindervalide vakantie een grote vakantiewoning of groepsverblijf te huren welke is aangepast voor mindervaliden. Vraag via het contactformulier van onze mindervalide bungalow site naar de mogelijkheden voor uw grote groep.

Grote vakantiehuizen met feestzaal voor trouwfeest.

Wie een groot vakantiehuis, villa of kasteel voor een trouwfeest of huwelijksfeest zoekt, kan kiezen uit onze grote vakantiehuizen met feestzaal. Er kan voor catering gezorgd worden maar u kunt ook een kok op locatie inhuren. Hulp nodig bij organiseren trouwfeest?? Huur een weddingplanner in, ook voor het vinden van de meest geschikte trouwlocatie.

trouwfeest in vakantiehuis

Groot vakantiehuis als vergaderlocatie

Er zijn ook grote vakantiewoningen met vergadercapaciteit te huur. Interessant bij een meerdaagse vergadering of congres. Vergaderen en overnachten op één locatie bespaart veel tijd en levert comfort en ontspanning op. Informeer naar de mogelijkheid van het huren van een grote vakantiewoning of groepsaccommodatie in Nederland of België met mogelijkheid tot het houden van een congres of ander zakelijk evenement.

Grote vakantiehuizen en familie bungalows op bungalowparken

Een groot vakantiehuis of familie bungalow op een bungalowpark huren?? Het is mogelijk een groepshuis of grote familiebungalow op een bungalowpark met zwembad, indoorspeeltuin en restaurants te huren. Ook voor bungalowparken die familie weekend accommodaties voor grote families tot 30 personen verhuren. Soms is het boeken van een familie arrangement mogelijk. De huurprijs familie bungalow is dan inclusief het gebruik van maaltijden in het restaurant park. Ook ideaal voor een familieweekend met baby of kleuter.

Groepen jongeren zijn meestal ongewenst

Grote vakantiehuizen en groepen jongeren. Het is vaak een ongelukkige combinatie. Als je met een jongeren groep een groot vakantiehuis wilt huren, neem dan met ons contact op aangaande de mogelijkheden. De meeste vakantieparken en huiseigenaren van particuliere vakantiewoningen weigeren groepen jongeren omdat ze bang zijn voor overlast. Door een extra bedrag aan borg te betalen en een bewijs van goed gedrag te overleggen kan het management van een park of particuliere huiseigenaar soms toch besluiten, aan groepen een grote vakantiewoning te verhuren.

lastminute groepsverblijf

Grote vakantiehuizen aan zee, een feest!

Op zoek naar een groot vakantiehuis aan zee? Via ons selectiesysteem kun je grote vakantieverblijven, villa’s en groepsaccommodaties selecteren die op korte afstand van de zee liggen. Zo heb je bijvoorbeeld ook snel een familieweekend accommodatie met zwembad aan zee gevonden.

Tips vinden grote vakantiehuizen met de juiste faciliteiten

Het gaat bij de keuze van een vakantiehuis voor een grote groep vaak om de faciliteiten. Een wasmachine, vaatwasser, kleuren tv en gratis internet, het kan zo maar het verschil uitmaken. Toch kan de omgeving net zo belangrijk zijn als de voorzieningen. Zeker bij een accommodatie in het kader van een vrienden-, vriendinnen- of familie weekend, adviseren wij ook op de wandel- en uitgaansmogelijkheden te letten. Zie ook de tekst over “een groene omgeving”.

gezelschapsspel met vrienden

Waarom een groene omgeving zo belangrijk is

Een groene omgeving is zeker bij een weekend met familie of vrienden, ontzettend belangrijk. Een weekendje weg met je kinderen en ouders in de natuur verbindt en maakt de stemming wat “losser”. Je kunt via deze site een groen vakantieverblijf huren. Ook een grote vakantiewoning in de Ardennen met buiten jacuzzi.

Grote vakantiehuizen met wellness, ook genieten in de winter

Een wellness vakantiewoning of groepsaccommodatie is ook beschikbaar in het kader van een vriendenweekend of uitje met het personeel of familie. Je kunt via deze site ook een luxe villa met privé zwembad, sauna en jacuzzi of hottub huren. Kijk naar onze luxe villa’s en grote groepsaccommodaties met wellness. Je vindt alle wellness vakantieverblijven door links in het zoekfilter te filteren op “wellness”.

Aanbevolen vakantiehuizen met sauna

Groot vakantiehuis met indoorzwembad huren

Grote vakantiehuizen met indoor zwembad, zijn schaars. Op deze site treft u ongeveer 200 luxe groepsaccommodaties en vakantiehuizen aan die de beschikking hebben over een overdekt en verwarmd zwembad. Indien u een grote vakantiewoning met binnenzwembad wilt huren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor een luxe vakantievilla 20 personen met overdekt zwembad.

privé binnenzwembad genieten

Voldoende parkeergelegenheid bij je favoriete vakantiehuis?

Informeer bij een vakantiehuis voor een hele grote groep altijd of er voldoende parkeergelegenheid is. Zeker in het kader van een familieweekend of gehandicapten vakantie is directe parkeergelegenheid bij de accommodatie van groot belang.

Een optie nemen op grote vakantiehuizen, vrijblijvend en kosteloos.

Indien u één of meerdere grote vakantiewoningen hebt gezien, die interessant zijn, is het verstandig een vrijblijvende optie op deze grote vakantiehuizen te nemen. Anderen kunnen dan de accommodatie tijdens de optie periode niet meer reserveren. Een optie is altijd vrijblijvend en geheel gratis. Doen dus!

Wat zijn de bijkomende kosten als je een vakantiehuis voor een grote groep huurt?

Als je een grote groepsaccommodatie of grote vakantiewoning boekt, heb je altijd te maken met bijkomende kosten. Denk aan het gebruik van water en energie. Denk ook aan toeristenbelasting, waarborgsom en gebruik sauna of Turks Stoombad. Bij de meeste grote vakantiehuizen is de internet gratis. Bij iedere grote vakantiewoning of groepsaccommodatie op deze site staat vermeld wat de bijkomende kosten zijn. Deze worden achteraf verrekend met de betaalde waarborgsom.

In welke landen zijn grote vakantiehuizen te huur?

In meer dan 10 landen binnen Europa verhuren wij vakantiehuizen voor grote groepen. Vind snel uw grote vakantiewoning binnen Europa via dit overzicht hieronder. Grote vakantiehuizen in:

landal zwemparadijs banner