28 personen

Vakantiehuis groep 28 personen.
Vind hier een groepsvakantiehuis Ardennen, aan de kust of elders in Europa. Als je met een groep van 28 personen op vakantie gaat en op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten en samen te zijn, is een groepsvakantiehuis mogelijk wat voor jou. Groepsvakantiehuizen zijn speciaal ingericht om in een weekend tijd met elkaar door te brengen. In het geval van een groot vakantiehuis voor een groep van 28 personen, huur je vaak een accommodatie met recreatiezaal, tweede huiskamer en wellness faciliteiten.
Bekijk hier direct alle beschikbare accommodaties.

Lees verder...

Een groepsvakantiehuis 28 personen met privé zwembad huren.
Wat is er fijner dan tijdens je familie- of vriendenweekend te kunnen relaxen in een privé zwembad met sauna. Via deze site kan je een vakantiehuis groep 28-32 personen huren met een eigen zwembad. Daarbij bestaat er ook de mogelijkheid een groot vakantiehuis met binnenzwembad te huren. Ideaal als je bijvoorbeeld je vriendenweekend in een maand viert waarin de buitentemperatuur nog laag is. Met kerstmis bijvoorbeeld. Als je overigens een groot vakantiehuis of vakantiehuis groep 28 personen met kerstmis wilt boeken, is het zaak dit enkele maanden voor de feestmaand december te doen. Alleen dan is de kans op het slagen ervan fijn.

Vakantiehuis grote groep op basis van zelfvoorziening huren.
De meeste grote groepen huren en groepsaccommodatie, groepshuis of groot vakantiehuis op basis van zelfvoorziening. Dat betekent niet alleen dat je ervoor moet zorgen dat je voor een grote groep moet inkopen maar ook dat de keuken goed uitgerust is. In het geval van een groot vakantiehuis Ardennen voor 28 personen met een ligging in de bossen of vallei, moet je eten en drinken a thuis inkopen. Dat geldt zeker ook voor een schoolkamp, werkweek of schoolreisje.

Resultaat 1–24 van de 119 resultaten wordt getoond