Vakantiehuis Le Vieux Moulin – België – Ardennen – 30 personen

3.520,00

30 persoons vakantiehuis Ardennen- binnenzwembad-15 slaapkamers.
Topper! Bijzondere accommodatie voor grote groepen in Wallonië, 24 tot 30 personen, oude watermolen uit 16e eeuw maar geheel gemoderniseerd. Faciliteiten: Biljart, binnenzwembad, magnetron, Open haard, oven, Sauna, Tafeltennistafel, Tafelvoetbal, Tuin, Vaatwasser, Wifi. De tuin wordt omheind door een rivier die na 4 km uitmondt in de Semois. Deze groepswoning Ardennen wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Ideaal voor grote vrienden- of familie groepen.
Vakantiehuis Le Vieux Moulin – België – Ardennen – maximaal 30 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: c9f2392e034663ae1520e1ff838c3e7e Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

30 persoons vakantiehuis Ardennen- binnenzwembad-15 slaapkamers.
Bijzondere accommodatie voor grote groepen in Wallonië, 24 tot 30 personen, oude watermolen uit 16e eeuw maar geheel gemoderniseerd.
Faciliteiten: Biljart, binnenzwembad, magnetron, Open haard, oven, Sauna, Tafeltennistafel, Tafelvoetbal, Tuin, Vaatwasser, Wifi. De tuin wordt omheind door een rivier die na 4 km uitmondt in de Semois. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Ideaal voor grote vrienden- of familie groepen.

Vakantiehuis Le Vieux Moulin - België - Ardennen - 30 personen img-1

Deze oude watermolen dateert uit de 16e eeuw en is geheel gerenoveerd en met stijl ingericht. Het huis biedt een groot binnenzwembad, een sauna en een grote tuin. De 15 slaapkamers maken de woning perfect voor een groot gezelschap. Het is alleen beschikbaar voor familiebijeenkomsten of werkvergaderingen. De toegang tot het huis is via een paar treden, zonder rolstoelhellingen.

De regio biedt maar liefst 51 wandelroutes en 8 mountainbikeroutes in het heuvelachtige landschap. 4 km van het huis is Vresse-Sur-Semois waar je winkels en restaurants kunt vinden en op 6 km ligt Laforet, een van de mooiste dorpen in Wallonië. Ook is er een dierentuin (14 km) en het kasteel van Bouillon ligt 29 km bij het huis vandaan.

Vakantiehuis Le Vieux Moulin - België - Ardennen - 30 personen img-3

Er is een woonkamer met open haard aanwezig en een open keuken met groot eetgedeelte. De slaapkamers zijn ruim en er zijn maar liefst 11 luxe badkamers aanwezig. Ook is er een poolbiljart en tafeltennistafel en je kunt heerlijk ontspannen bij het overdekte zwembad of in de sauna. De tuin wordt omheind door een rivier die na 4 km uitmondt in de Semois. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Max. Personen

, , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,