Groot vakantiehuis Drenthe

Groot vakantiehuis Drenthe, 10 tot 50 personen.

Wie een groot vakantiehuis Drenthe wil huren, vindt op deze website een uniek aanbod grote vakantiehuizen Drenthe. Van een 10 persoons vakantiehuis in het Drents-Friese Wold tot een groot vakantiehuis Drenthe voor 30 tot 40 a 50 personen met zwembad.  Of je nu een luxe groepsvakantiehuis in Drenthe zoekt, bijvoorbeeld voor een familie weekend of een goedkoop vakantiehuis Drenthe voor een grote groep, je vindt het op deze website voor vakanties voor groepen.  Ook voor een groot vakantiehuis Drenthe voor mindervaliden of 50 plus groep.

Groot vakantiehuis Drenthe huren met 6, 7, 8 of 9 slaapkamers.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis of groepsverblijf in Drenthe met 6, 7, 8 of 9 slaapkamers??? U vindt hier grote vakantiehuizen Drenthe met maximaal 10 slaapkamers. Ideaal voor een familieweekend of personeelsuitje in Drenthe. Het aantal slaapkamers is een belangrijk aandachtspunt bij de keuze van een groot vakantiehuis Drenthe. Want als je in Drenthe op vakantie bent, wil je natuurlijk bij een overnachting een goed bed en voldoende privacy hebben.  Kies daarom altijd voor een accommodatie welke voldoende slaapkamers heeft.

familie buiten eten

Een groot vakantiehuis Drenthe huren welke geschikt is voor minder validen.

Het komt steeds vaker voor. Iemand uit onze kennissenkring of familie is minder valide of fysiek beperkt. Indien u een bijvoorbeeld een familie weekend of vriendenweekend in Drenthe wilt boeken en er is iemand fysiek beperkt of mindervalide dan dient er bij de keuze van het grote vakantiehuis rekening te worden gehouden met dit feit.  Gelukkig zijn er, ook in Drenthe, een aantal grote vakantiehuizen en groepsverblijven aangepast voor mensen met een fysieke beperking.

Welke aanpassingen in het vakantiehuis Drenthe?

Een aangepast vakantiehuis is minimaal rolstoelvriendelijk en drempelvrij maar er zijn ook volledig aangepaste vakantiehuizen te huur. Denk aan een aangepaste slaapkamer met tillift en hoog/laag bed, een verlaagd toilet met steunen en een aangepaste badkamer.  U kunt een aangepast vakantiehuis in Drenthe voor 10, 12 of 24 personen huren maar er is ook een groepsaccommodatie in Drenthe voor 40 tot 50 personen te huur met diverse minder valide aanpassingen.  Indien u een groot vakantiehuis in Drenthe of elders in Nederland wilt huren en u kun we wat advies gebruiken, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken wij met u mee wat de mogelijkheden zijn een aangepaste accommodatie in Drenthe voor een groep te huren.