Vriendenweekend accommodatie

Een vriendenweekend accommodatie zoeken.

Wie er met zijn vrienden een weekendje op uit wil gaan en wil overnachten. Is gebaat bij een gezellige vriendenweekend accommodatie.  Een vriendenweekend is de ultieme manier om de band met je vrienden te versterken, te lachen en veel plezier te maken. Het vinden van een geschikte  accommodatie is echter minder eenvoudig dan je denkt.  Zeker als je ook nog eens voldoende privacy wilt hebben.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Waar moet een vriendenweekend accommodatie aan voldoen?

Waar een dergelijke accommodatie aan moet voldoen, heeft met veel factoren te maken. Belangrijk is met name de locatie. Als je met je vrienden allerlei activiteiten wilt gaan doen zoals mountainbiken, kanoën of paragliding, moet de vriendenweekend accommodatie in een omgeving liggen waar deze activiteiten mogelijk zijn. Om die reden vieren veel vrienden hun weekend in de Ardennen, Frankrijk of Luxemburg.  Als je echter met je vrienden andere plannen hebt zoals gaan stappen en lekker een biertje drinken, is het boeken van een vriendenweekend accommodatie in de buurt van een grote stad belangrijk. Denk aan een vrienden weekend accommodatie in de buurt van plaatsen als Maastricht, Den Bosch, Amsterdam, Antwerpen of Parijs. Veel grote vakantiehuizen zijn minder geschikt als vriendenweekend accommodatie omdat ze te afgelegen liggen.

Ontdek de beste bungalow deals bij BungalowSpecials

landal zwemparadijs banner

Verder is het natuurlijk belangrijk dat de accommodatie voldoende ruimte en faciliteiten biedt. Denk aan een groepsverblijf of groot vakantiehuis met tv, wifi internet, biljart en tafeltennistafel.

Waar kan je een vriendenweekend accommodatie boeken?

Je kunt een gezellige accommodatie boeken via de website vakantiehuis-20-personen.  Hier vind je grote vakantiehuizen en groepsverblijven voor groepen van 20 tot wel 50 personen. In nagenoeg alle landen van Europa. Of je nu met 20, 24 of 30 personen een vriendenweekend gaat vieren, op deze website vind je altijd een geschikt verblijf.  Ook voor een groot vakantiehuis met biljart, sauna, jacuzzi en zwembad.

Villaforyou wellness banner

Borg betalen bij huren accommodatie.

Als je een groot vakantiehuis, groepsverblijf of groepsaccommodatie gaat huren voor je weekend met je vrienden, zal je altijd worden gevraagd om vooraf een borg te betalen. Die borg kan 300 euro bedragen maar bij hele grote en luxe groepsverblijven wordt soms ook wel een 2.000 euro borg gevraagd. 

banner 300x250 Vakantiehuizen in Belgie

Die borg is voor de verhuurder van de vriendenweekend accommodatie een soort zekerheid zodat er voorzichtig wordt omgesprongen met het interieur. Het is helaas te vaak gebeurd dat een dronken groep vrienden een gedeelte van de inventaris vernielde.  De borg wordt door de verhuurder altijd na het verblijf in de accommodatie weer terugbetaald. Als blijkt dat het pand en inventaris onbeschadigd zijn gebleven.

landal zwemparadijs banner