Groot vakantiehuis voor trouwfeest

Een trouwfeest vieren in een groot vakantiehuis met aparte feestzaal.

Wie een trouwfeest wil vieren en op zoek is naar een leuke en betaalbare locatie ontdekt al snel dat het vinden van een locatie voor een trouwfeest niet altijd eenvoudig is, zeker niet als je daarnaast ook een locatie zoekt voor overnachting.
Onze tip. Huur een kasteel met feestzaal en huur catering in. Een leukere locatie voor een trouwfeest is er niet.

Kastelen met trouw- of feestzaal.

Er is een oplossing, huur een groot vakantiehuis zoals kasteel met feestzaal. Bijvoorbeeld een kasteel in de Ardennen. Je hebt dan tevens een locatie voor de overnachting van de gasten die na het trouwfeest blijven slapen. En omdat je geen duur hotel voor je gasten hoeft te huren, ben je veel goedkoper uit.  Een idee wat vele bruidsparen al veel geld bespaart heeft. Of je nu 20 of 30 gasten hebt, een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis met extra faciliteiten, kan een goede optie zijn voor je trouwfeest en overnachting gasten.

Een groot vakantiehuis met feestzaal is een intiem trouwfeest.

Als je met je vrienden en familie in een vakantiehuis verblijft, kan dat veel intiemer zijn dan als je in een hotel verblijft. Zeker als het vakantiehuis een bar, biljart, privé sauna, zwembad en andere faciliteiten heeft, is dat super gezellig. Als opa en oma ook aanwezig zijn, hebben ze direct contact met de kinderen en hebben zij ook de dagen van hun leven.

groep vrienden gezellig samen trouwfeest

Catering en muziek tijdens je trouwfeest, het is allemaal mogelijk bij een groot vakantiehuis.

Als je een groot vakantiehuis hebt gehuurd, kun je altijd catering bestellen en muziek inhuren. Ook hier bepalen jullie als kersvers bruidspaar wat voor soort muziek het wordt en welke cateraar. Je kunt voor een traditionele cateraar gaan maar misschien is bijvoorbeeld Indiaas of Mexicaans eten eens aan te raden. Voor de vegetariërs onder de gasten kun je zorgen voor vegetarische catering.

Vakantiehuizen met 10 slaapkamers

Het vinden van een groot vakantiehuis met feestzaal.

Er zijn maar weinig beschikbare vakantiehuizen en groepsaccommodaties met feestzaal. In het geval jullie een leuke accommodatie voor jullie trouwfeest zoeken, zijn wij jullie graag van dienst.